Home » Justitie » Napoleon Bonaparte a comis-o din nou!

Napoleon Bonaparte a comis-o din nou!

de Răzvan CĂLIN

Polițiștii bârlădeni l-au surprins din nou în trafic pe Napoleon Bonaparte în timp ce conducea mașina deși era beat și avea permisul reținut încă din martie, când a ”comis-o” de aceeași manieră.

Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au avut zilele trecute parte de o întâmplare de pomină, desprinsă parcă din seria Cascadorii Râsului. Un control de rutină în traficul rutier din oraș le-a scos în cale un localnic al cărui nume este, pur și simplu, Napoleon Bonaparte. În vârstă de 68 de ani, omul a fost surprins de agenții de circulație în timp ce conducea o mașină pe strada General Vasile Milea, deși era ”afumat” bine și, culmea, avea și permisul auto suspendat.

”În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, sună sec comunicatul emis de IPJ Vaslui.

Însă, imediat cum au auzit ce nume poartă individul, polițiștii au realizat că acesta le mai căzuse o dată în plasă. Cu un așa nume, ce-i drept, e cam greu să treci neobservat odată ce autoritățile te iau în colimator. La o verificare mai atentă, polițiștilor li s-au confirmat bănuielile și au descoperit că același Napoleon Bonaparte a mai ”comis-o” și în luna martie, anul curent. Totul s-a petrecut într-o seară de duminică, prin jurul orei 20, când aceiași agenți de circulație au observat cum pe strada Vasile Pârvan se deplasa anevoios un autoturism, iar traiectoria sinuoasă a acestuia lăsa clar de înțeles că ceva e în neregulă cu șoferul. După ce l-au oprit și identificat, polițiștii au constatat că același Napoleon Bonaparte avea 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după ce l-au pus să sufle în aparatul alcooltest. Și au purces, în consecință, la reținerea permisului de conducere. Iată explicația faptului că omul nu avea permisul la el. Păi, dacă ”docomentul” era tot la domnii polițiști, el ce vină are săracu’?! A, că a băut, da, a recunoscut. Dar, puțin, așa, mai mult a servit … susține el. Oricum ar fi, polițiștii i-au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducere în timp ce se afla sub influiența băuturilor alcoolice. Și uite așa, polițiștii bârlădeni sunt singurii din lume care au acum dovada că Napoleon Bonaparte iubea alcoolul la nebunie!

Nu este pentru prima dată când Napoleon Bonaparte intră în atenția oamenilor legii. Nu mai devreme de anul trecut, omul a fost protagonistul unei alte întâmplări, însă mult mai neplăcută. El a încasat o bătaie soră cu moartea de la Mihăiță și Florin Baciu, doi frați din localitate. Totul a pornit de la faptul că omul a refuzat să părăsească locuința celor doi indivizi. Aflat în vizită la aceștia, Napoleon a început să aibă discuții în contradictoriu cu bunica celor doi tineri, moment în care i s-a cerut să părăsească locuința. Cum individul a refuzat vehement să facă acest lucru, frații Baciu s-au enervat și i-au aplicat o bătaie soră cu moartea. Omul a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale pentru recuperare, iar cei doi frați au fost condamnați la câte trei ani și jumătate  de închisoare pentru săvârșirea infrațiunii de tentativă de omor.

de Răzvan CĂLINPolițiștii bârlădeni l-au surprins din nou în trafic pe Napoleon Bonaparte în timp ce conducea mașina deși era beat și avea permisul reținut încă din martie, când a ”comis-o” de aceeași manieră.Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au avut zilele trecute parte de o întâmplare de pomină, desprinsă parcă din seria Cascadorii Râsului. Un control de rutină în traficul rutier din oraș le-a scos în cale un localnic al cărui nume este, pur și simplu, Napoleon Bonaparte. În vârstă de 68 de ani, omul a fost surprins de agenții de circulație în timp ce conducea o mașină pe strada General…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: