Home » Administratie » Vasluiul sub lupă – Lucru ca la români!

Vasluiul sub lupă – Lucru ca la români!

de Marian MOCANU

De mai bine de o lună, strada Hușului, este în reparație, municipalitatea trăgând speranță că, măcat până la începerea bâlciului, pe data de 1 septembrie, se va putea circula pe ea. Chiar dacă este una dintre cele mai circulate străzi din municipiul Vaslui, făcând legătura dintre zona de centru cu varianta ocolitoare a orașului, mai mult nu se lucrează decât se face treabă.

Muncitorii nu au mai fost văzuți în zonă de mai bine de o săptămână, motivația fiind aceea că firma care a câștigat licitația are prea multe lucrări în diferite faze de execuție, incluisv în Centrul Civic și prea puțin personal. Chiar și primarul Vasile Pavăl a trebuit să se împace cu ideea că lucrările de asfaltare din zonă nu se vor termina prea curând, cu atât mai mult cu cât o altă stradă din apropiere va intra, la rându-i, în reabilitare. Societatea de construcții în cauză a câștigat licitația de atribuire a lucrărilor doar pentru faptul că a fost singurul participant!

Trebuie spus că, din cauza străzii veșnic în reparație, o parte dintre oaspeții străini participanți la Festivalul Internațional „Hora din străbuni”, cazați la Hotelul DJTS Vaslui , au trebuit să fie strecurați pe intrarea din spate a instituției, cea principală fiind, în mod evident, impracticabilă!

de Marian MOCANUDe mai bine de o lună, strada Hușului, este în reparație, municipalitatea trăgând speranță că, măcat până la începerea bâlciului, pe data de 1 septembrie, se va putea circula pe ea. Chiar dacă este una dintre cele mai circulate străzi din municipiul Vaslui, făcând legătura dintre zona de centru cu varianta ocolitoare a orașului, mai mult nu se lucrează decât se face treabă. Muncitorii nu au mai fost văzuți în zonă de mai bine de o săptămână, motivația fiind aceea că firma care a câștigat licitația are prea multe lucrări în diferite faze de execuție, incluisv în Centrul…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primăria Vaslui scoate la licitație mai multe utilaje destinate colectării deșeurilor

Consiliul Local (CL) Vaslui va aproba închirierea prin licitaţie ...

Pasaj subteran la ieșirea din Vaslui spre Bacău

Autoritățile locale din Vaslui vor construi un pasaj subteran ...

Un asistent medical, primul donator de plasmă din județ, fără ca CTS Bârlad să folosească noul aparat de plasmafereza

Un asistent medical vindecat de COVID-19 este primul donator ...