Home » Social » Zdrobit sub utilajul pe care îl conducea!

Zdrobit sub utilajul pe care îl conducea!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat din comuna Puiești a murit după ce s-a răsturnat cu un utilaj de mare gabarit pe care îl conducea.

Sâmbătă, 22 august, Gelu Mihalache, în vârstă de 44 de ani, din satul Bărtăluș – Mocani, comuna Puiești, a sfârșit în mod tragic după ce utilajul pe  care îl conducea s-a răsturnat și a căzut peste el. Bărbatul lucra pe un cilindru – compactor la reabilitarea drumului care leagă satul său de centrul de comună, respectiv Puiești. Se pare că la un moment dat, în timpul unei manevre, utilajul s-a dezechilibrat și s-a răsturnat. Din păcate, Mihalache a fost prins și el sub tonele de fier ale utilajului și a decedat pe loc. Ambulanțierii sosiți la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul omului, care practic a fost strivit sub greutatea imensă a utilajului.

La locul tragediei a ajuns și un echipaj al Detașamentului de Pompieri Bârlad, care tocmai intervenise la stingerea unui incendiu izbucnit într-o altă localitate din aceeași comună, respectiv satul Cetățuia. Cu ajutorul altor utilaje de mare putere, s-a reușit în cele din urmă să fie scos de sub utilaj trupul neînsuflețit al bărbatului. Mihalache era angajat doar de patru zile la firma care execută lucrarea.

de Răzvan CĂLIN Un bărbat din comuna Puiești a murit după ce s-a răsturnat cu un utilaj de mare gabarit pe care îl conducea. Sâmbătă, 22 august, Gelu Mihalache, în vârstă de 44 de ani, din satul Bărtăluș - Mocani, comuna Puiești, a sfârșit în mod tragic după ce utilajul pe  care îl conducea s-a răsturnat și a căzut peste el. Bărbatul lucra pe un cilindru - compactor la reabilitarea drumului care leagă satul său de centrul de comună, respectiv Puiești. Se pare că la un moment dat, în timpul unei manevre, utilajul s-a dezechilibrat și s-a răsturnat. Din păcate,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: