Home » Administratie » Evidența Populației Vaslui, luată cu asalt

Evidența Populației Vaslui, luată cu asalt

de Marian MOCANU

În prima zi de la mutarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei (SPCLEP) Vaslui într-un nou sediu, la ghișee a fost mare aglomerație. Peste 150 de persoane au venit încă de la primele ore ale dimineții pentru a-și depune dosarele în vederea obținerii cărților de identitate, ori a altor acte de stare civilă.

evidenta populatiei, aglomeratie (1)Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei (SPCLEP) Vaslui s-a mutat în casă nouă, la parterul Centrului deevidenta populatiei, aglomeratie (2) Resurse pentru Afaceri, la ieșirea din Vaslui spre Bârlad. Chiar din prima zi, ghișeele Evidenței Populației au fost luate cu asalt, peste 150 de persoane fiind prezente încă de dimineață, așteptând ora deschiderii. În jurul orelor 14, încă mai așteptau pentru a-și depune dosarele în vederea obținerii, preschimbării sau înlocuirii cărților de identitate sau alte acte de stare civilă circa 50 – 60 de solicitanți.

Chiar dacă, așa cum declara Dacian Dumitriu, șeful SPCLEP VAslui, în perioada de vară sunt foarte multe solicitări, este posibil ca avalanșa de solicitanți să se datoreze și faptului că vinerea trecută biroul de evidența polpulației de la primărie a fost închis, în vederea mutării în noua locație. Chiar dacă, față de fostul sediu, cel de la etajul doi al primăriei Vaslui, spațiul de așteptare este mult mai larg, holurile Centrului de Resurse pentru Afaceri s-au dovedit totuși neîncăpătoare pentru avalanșa de solicitanți.

Noul sediu al SPCLEP dispune de două ghișee de evidența populației, pentru eliberarea cărților de identitate și unul de stare civilă. La unul dintre ghișeele de evidența populației au prioritate persoanele care și-au făcut programări on-line în acest sens. Acest serviciu, de programări on-line, este disponibil din toamna anului trecut, având ca scop reducerea timpului de așteptare pentru cetățeni, dar și decongestionarea activității funcționarilor acestui serviciu. Programările se pot realiza pe spclep.primariavs.ro

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IyzGvMQ4IiY&w=420&h=315]

de Marian MOCANU În prima zi de la mutarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei (SPCLEP) Vaslui într-un nou sediu, la ghișee a fost mare aglomerație. Peste 150 de persoane au venit încă de la primele ore ale dimineții pentru a-și depune dosarele în vederea obținerii cărților de identitate, ori a altor acte de stare civilă. Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei (SPCLEP) Vaslui s-a mutat în casă nouă, la parterul Centrului de Resurse pentru Afaceri, la ieșirea din Vaslui spre Bârlad. Chiar din prima zi, ghișeele Evidenței Populației au fost luate cu asalt, peste 150…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: