Home » Business » ANAF: Verificări la mall-uri, hypermarket-uri, dezvoltatori și retailul de bricolaj

ANAF: Verificări la mall-uri, hypermarket-uri, dezvoltatori și retailul de bricolaj

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a început verificări la mai multe mall-uri și hypermarket-uri, precum AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timișoara și Cluj-Napoca, Billa sau cora, dar și la retailerul de bricolaj Bricostore, vizând bilanțurile pe ultimii cinci ani. 

Verificările au fost începute în cursul lunii august, inspectorii fiscali analizând bilanțurile și toate actele contabile pentru zece companii.

Lista cu cele zece companii a fost transmisă de către ANAF la solicitarea MEDIAFAX.

Printre firmele vizate se numără centrele comerciale AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timișoara și Cluj-Napoca, București Mall și Plaza România din București, deținute de București Mall Development and Management, firma grupului turc Anchor.

De asemenea, inspectorii verifică hypermarket-urile Billa România și cora (Romania Hypermarche).

Pe lista Fiscului se mai regăsesc distribuitorul de băuturi spirtoase PP Distributors – România, magazinul de haine Peek & Cloppenburg și retailerul de bricolaj Bricostore.

Sursa: mediafax.ro

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a început verificări la mai multe mall-uri și hypermarket-uri, precum AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timișoara și Cluj-Napoca, Billa sau cora, dar și la retailerul de bricolaj Bricostore, vizând bilanțurile pe ultimii cinci ani.  Verificările au fost începute în cursul lunii august, inspectorii fiscali analizând bilanțurile și toate actele contabile pentru zece companii. Lista cu cele zece companii a fost transmisă de către ANAF la solicitarea MEDIAFAX. Printre firmele vizate se numără centrele comerciale AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timișoara și Cluj-Napoca, București Mall și Plaza România din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: