Home » Sport » Cupa Moldovei MMA 2015 – la Vaslui

Cupa Moldovei MMA 2015 – la Vaslui

de Marian MOCANU

Pe 19 septembrie, în premieră, municipiul Vaslui va fi gazda unei competiții de arte marțiale mixte (MMA). Este vorba de Cupa Moldovei de MMA 2015 – RMMAF SERIES 7, acesta fiind al doilea eveniment organizat sub egida IMMAF în zona Moldovei.

Clubul Sportiv SHI TEI DOKO în colaborare cu Federația de Arte Marțiale Mixte – MMA va organiza, în data de 19 septembrie, Cupa Moldovei de MMA 2015 – RMMAF SERIES 7. Acesta este al doilea eveniment organizat sub egida IMMAF în zona Moldovei.

Competiția va avea loc în Sala Polivalentă a municipiului Vaslui. Concursul va fi organizat pe mai multe categorii în functie de experință, respectiv U 18 – sportivii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani; Clasa B (începători) – sportivi cu până la doi ani experință competițională în arte marțiale; Clasa A – sportivii cu experiență mai mare de doi ani în competițiile de arte marțiale, dar fără meciuri profesioniste; Clasa “Superfight” – participă doar sportivii care au cel putin un meci pe regulament de MMA în galele profesioniste.

Întreaga competiție se va desfășura pe regulament de MMA amator, sub egida IMMAF. Sportivii care doresc să participe la această gală se pot înscrie până cel mai târziu 15 septembrie, ora 23:59. Este pentru prima dată când municipiul Vaslui va găzdui o astfel de competiție, înscrisă în circuitele organizate de o federație recunoscută pe plan internațional.

de Marian MOCANU Pe 19 septembrie, în premieră, municipiul Vaslui va fi gazda unei competiții de arte marțiale mixte (MMA). Este vorba de Cupa Moldovei de MMA 2015 – RMMAF SERIES 7, acesta fiind al doilea eveniment organizat sub egida IMMAF în zona Moldovei. Clubul Sportiv SHI TEI DOKO în colaborare cu Federația de Arte Marțiale Mixte – MMA va organiza, în data de 19 septembrie, Cupa Moldovei de MMA 2015 – RMMAF SERIES 7. Acesta este al doilea eveniment organizat sub egida IMMAF în zona Moldovei. Competiția va avea loc în Sala Polivalentă a municipiului Vaslui. Concursul va fi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile