Home » World » Franța riscă să fie vizată de noi atentate, avertizează Francois Hollande

Franța riscă să fie vizată de noi atentate, avertizează Francois Hollande

Franța riscă să fie vizată de noi atacuri islamiste, avertizează președintele Francois Hollande la câteva zile după atacul terorist comis într-un tren care circula pe ruta Amsterdam-Paris, informează site-ul postului Deutsche Welle. 

„Încă suntem expuși”, a declarat Hollande marți, într-un discurs rostit în fața diplomaților, la Paris.

„Agresiunea care a avut loc vineri și care putea degenera într-un carnagiu monstruos este o nouă dovadă că trebuie să ne pregătim de alte atacuri și trebuie să ne apărăm”, a adăugat președintele Franței.

Un militant islamist, Ayoub El-Khazzani, a încercat să deschidă focul, vineri, într-un tren Thalys care circula pe ruta Amsterdam – Paris.

Teroristul a rănit trei persoane, înainte de a fi imobilizat de doi militari americani care erau pasageri în tren.

Sursa: mediafax.ro

Franța riscă să fie vizată de noi atacuri islamiste, avertizează președintele Francois Hollande la câteva zile după atacul terorist comis într-un tren care circula pe ruta Amsterdam-Paris, informează site-ul postului Deutsche Welle.  "Încă suntem expuși", a declarat Hollande marți, într-un discurs rostit în fața diplomaților, la Paris. "Agresiunea care a avut loc vineri și care putea degenera într-un carnagiu monstruos este o nouă dovadă că trebuie să ne pregătim de alte atacuri și trebuie să ne apărăm", a adăugat președintele Franței. Un militant islamist, Ayoub El-Khazzani, a încercat să deschidă focul, vineri, într-un tren Thalys care circula pe ruta Amsterdam…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: