Home » Sport » Un an bun pentru atletismul bârlădean

Un an bun pentru atletismul bârlădean

de Răzvan CĂLIN

Atleții bârlădeni au reușit să strângă șase medalii la diverse competiții de profil din țară și străinătate.

În sezonul competițional care tocmai s-a încheiat, activitatea Secției de atletism din cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a fost una fructuoasă, cu rezultate bune care au confirmat încă o dată valoarea pepinierii de sportivi de aici.

Per ansamblu, atleții bârlădeni au reușit să adauge în palmaresul clubului șase medalii: Mihaela Petrea – o medalie de aur cu echipa națională a României și o medalie de bronz la individual la Campionatul Balcanic din Turcia și o medalie de argint la Campionatul Național de Cros Junori I; Ioan Florin  – medalie de bronz la proba de 1.500 de metri Campionatul Național Școlar de Juniori I; Aura Blioju – câte o medalie de bronz la proba de 3.000 metri obstacole la Campionatul Național de Juniori II și la Campionatul Național de Juniori I. la toate acestea se mai adaugă și o participare a Mihaelei Petrea cu selecționata națională la Campionatul European de Cros  din Bulgaria, unde echipa României a venit pe locul IX.

„Per ansamblu, putem spune că a fost un an bun, mulțumitor, dar nu satisfăcător. Este normal să ne dorim și mai mult de atât pentru că știm că se poate. Oricum suntem mulțumiți de rezultatele obținute și de medaliile strânse în, de acum, fostul sezon competițional. Dar sperăm că pe viitor vom avea evoluții și mai bune”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenor de atletism la CSS Bârlad.

Actualmente, atleții bârlădeni sunt în vacanță, însă de săptâmâna viitoare (31 august – 6 septembrie) se vor relua antrenamentele.

de Răzvan CĂLIN Atleții bârlădeni au reușit să strângă șase medalii la diverse competiții de profil din țară și străinătate. În sezonul competițional care tocmai s-a încheiat, activitatea Secției de atletism din cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a fost una fructuoasă, cu rezultate bune care au confirmat încă o dată valoarea pepinierii de sportivi de aici. Per ansamblu, atleții bârlădeni au reușit să adauge în palmaresul clubului șase medalii: Mihaela Petrea - o medalie de aur cu echipa națională a României și o medalie de bronz la individual la Campionatul Balcanic din Turcia și o medalie de argint la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: