Home » Justitie » Contrabandă de țigări, dejucată la Albița

Contrabandă de țigări, dejucată la Albița

de Marian MOCANU

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, împreună cu inspectorii vamali au descoperit 8.800 pachete de țigări de proveniență Republica Moldova, ascunse într-o cisternă destinată transportului de combustibil.

Marți, în jurul orei 22, la PTF Albița, Constantin P., în vârstă de 32 de ani, cu cetățenie română și moldovenească, conducând un ansamblu de vehicule format din cap tractor și cisternă, ambele înmatriculate în Republica Moldova, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în țară.

Având suspiciuni asupra corectitudinii declarațiilor date de șoferul moldovean, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra vehicolului și persoanei. Cu această ocazie, au fost descoperite 440 pachete de țigări de proveniență Republica Moldova, ascunse în compartimentele destinate transportului de combustibil. Țigările, ambalate în folie de plastic, erau ascunse și nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră.

Polițiștii au luat măsura reținerii țigaretelor în valoare totală de 19.360 lei și sancționarea contravențională a lui Constantin P. cu amendă în valoare de 10.000 lei.

de Marian MOCANU Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, împreună cu inspectorii vamali au descoperit 8.800 pachete de țigări de proveniență Republica Moldova, ascunse într-o cisternă destinată transportului de combustibil. Marți, în jurul orei 22, la PTF Albița, Constantin P., în vârstă de 32 de ani, cu cetățenie română și moldovenească, conducând un ansamblu de vehicule format din cap tractor și cisternă, ambele înmatriculate în Republica Moldova, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în țară. Având suspiciuni asupra corectitudinii declarațiilor date de șoferul moldovean, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: