Home » Administratie » Miliarde pentru promovarea Vasluiului

Miliarde pentru promovarea Vasluiului

de Marian MOCANU

Municipalitatea vasluiană dorește să cheltuie un miliard de lei vechi pentru promovarea frumuseților orașului. Din acești bani se vor tipări albume de prezentare care vor descrie cele mai importante locații, obiective și evenimente din viața Vasluiului. Tot pentru promovare turistică, primăria mai cheltuie alte 8,7 miliarde lei vechi, pentru construirea unui centru de informare turistică. Probabil, acolo vor fi distribuite noile albume.

centrul de informare (2)În cadrul rectificării de buget a municipiului Vaslui, pe care consilierii locali sunt chemați s-o voteze în ședința de Consiliu Local de azi, 27 august, se dorește alocarea sumei de 100.000 lei pentru promovare turistică. Suma este alocată, conform inițiatorilor proiectului, „pentru crearea unui portofoliu de mijloace de promovare a imaginii Municipiului Vaslui, care se va concretiza prin realizarea de albume de prezentare, structurate pe mai multe capitole, descriind cele mai importante locații, obiective și evenimente, însoțite de imagini elocvente, actualizate, conform proiectelor finalizate sau existente în orașul nostru”.

Este vorba de tipărirea unor albume care să includă fotografii ale frumuseților orașului, cu atât mai mult cu cât, în prezent Vasluiul are cu ce se mândri. Respectivele albume vor fi înmânate vizitatorilor de marcă care ne tranzitează sau vizitează orașul, nefiind însă specificat dacă ele vor fi scoase și la vânzare, pentru vasluienii de rând.

Trebuie spus că promovarea turistică a orașului a devenit una din prioritățile municipalității. Astfel, în acest scop, în centrul orașului, lângă BCR, se construiește deja Centrul de Informare Turistică, obiectiv care costă nu mai puțin de 870.000 lei. Acest centru va fi dotat cu toate facilitățile, incluisv calculatoare cu monitoare cu ecrane tactile, pentru ca orice trecător prin municipiul Vaslui să se poată informa cu privire la obiectivele demne de admirat.

de Marian MOCANU Municipalitatea vasluiană dorește să cheltuie un miliard de lei vechi pentru promovarea frumuseților orașului. Din acești bani se vor tipări albume de prezentare care vor descrie cele mai importante locații, obiective și evenimente din viața Vasluiului. Tot pentru promovare turistică, primăria mai cheltuie alte 8,7 miliarde lei vechi, pentru construirea unui centru de informare turistică. Probabil, acolo vor fi distribuite noile albume. În cadrul rectificării de buget a municipiului Vaslui, pe care consilierii locali sunt chemați s-o voteze în ședința de Consiliu Local de azi, 27 august, se dorește alocarea sumei de 100.000 lei pentru promovare turistică.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile