Home » Sanatate » Spitalul „Beldiman” caută cu disperare medici

Spitalul „Beldiman” caută cu disperare medici

de Mihaela NICULESCU

Zilele trecute, Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad a transmis Colegiului Medicilor din Vaslui lista cu cele 11 posturi de medici specialiști disponibile la această oră. Din cauza deficitului de medici înregistrat în unele secții, pentru buna desfășurare a actului medical din spitalul bârlădean este nevoie de angajarea urgentă a 11 medici specialiști.

Spitalul are nevoie, deocamdată, de un medic neonatolog, doi medici pediatri pentru Compartimentul de Primire a Urgențelor de la Pediatrie și de alți doi medici pentru Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU). Mai este nevoie de un medic internist, un neurolog, un ORL-ist și de un medic infecționist. Spitalul bârlădean caută, în continuare, un medic urolog pentru ambulatoriul integrat, dar și un medic psihiatru pentru Compartimentul de Sănătate Mintală (CSM).

Imediat după ce Colegiul Medicilor va trimite anunțul cu posturile vacante pentru a fi publicat în Viața Medicală, cele 11 posturi de medici specialiști vor fi scoase la concurs în septembrie. Spitalul „Elena Beldiman” a cerut sprijinul Universității de Medicină și Farmacie din Iași, trimițând lista posturilor vacante rectorului universității.

În perioada 15 septembrie – 6 octombrie, va fi susținut concurs și interviu pentru alte 23 de posturi prioritare. Spitalul mai are nevoie de un psiholog pentru secția Psihiatrie, un asistent social pentru CSM, șase asistenți medicali, doi registratori, șase infirmiere, două îngrijitoare, doi șoferi pentru autosanitară, un electrician, un zidar și o telefonistă.

de Mihaela NICULESCU Zilele trecute, Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad a transmis Colegiului Medicilor din Vaslui lista cu cele 11 posturi de medici specialiști disponibile la această oră. Din cauza deficitului de medici înregistrat în unele secții, pentru buna desfășurare a actului medical din spitalul bârlădean este nevoie de angajarea urgentă a 11 medici specialiști. Spitalul are nevoie, deocamdată, de un medic neonatolog, doi medici pediatri pentru Compartimentul de Primire a Urgențelor de la Pediatrie și de alți doi medici pentru Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU). Mai este nevoie de un medic internist, un neurolog, un ORL-ist și de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

3 comments

  1. cum, nu mai este Cristina VAsian? ce fata finuta era si ce medic bun!

  2. Institutiile in drept ar trebui sa supravegheze cum sunt organizate concursurile la angajare .Angajarile sau facut si se fac pe pile , cumetrii ,nepotisme si familii. Concursurile sunt formale castigatorul stiind subiectele si deja desemnat inaintea concursului.
    DNA ar avea ceva de traba la acest spital.

  3. nu este mult donatia circa 25000 lei bani ce s-ar repara sectiile infectioase etc

%d blogeri au apreciat: