Home » Sport » Adversar dificil pentru meciul de mâine!

Adversar dificil pentru meciul de mâine!

de Răzvan CĂLIN

Sâmbătă, 29 august, RC Bârlad va juca pe teren propriu contra celor de la CSUAV Arad.

Echipa de rugby RC Bârlad va disputa sâmbătă, pe teren propriu, un nou meci în cadrul returului campionatului Diviziei Naționale de Seniori. De această dată, de la ora 10, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad, RC va da piept cu puternica formație CSUAV Arad.

„Adversarul nostru de sâmbătî este unul dificil pentru că au un lot bine închegat, cu jucători tehnici și valoroși. Vom aborda meciul cu maximă seriozitate și am încredere că băieții se vor concenra cât mai bine. Totul este să respecte întocmai indicațiile și să își dorească cu adevărat să se impună în fața adversarului. Sperăm ca la finalul partidei să ne bucurăm de o nouă victorie!”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Sâmbătă, 29 august, RC Bârlad va juca pe teren propriu contra celor de la CSUAV Arad. Echipa de rugby RC Bârlad va disputa sâmbătă, pe teren propriu, un nou meci în cadrul returului campionatului Diviziei Naționale de Seniori. De această dată, de la ora 10, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad, RC va da piept cu puternica formație CSUAV Arad. „Adversarul nostru de sâmbătî este unul dificil pentru că au un lot bine închegat, cu jucători tehnici și valoroși. Vom aborda meciul cu maximă seriozitate și am încredere că băieții se vor concenra cât mai bine.…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...