Home » Monden » Ce departe este perioada închisorii pentru Elena Udrea! ”Blonda lui Băsescu” a ieșit în oraș cu o rochie transparentă

Ce departe este perioada închisorii pentru Elena Udrea! ”Blonda lui Băsescu” a ieșit în oraș cu o rochie transparentă

Perioada în care a fost închisă pare să fie demult uitată de Elena Udrea, iar momentele în care nu putea merge la saloanele de înfrumusețare sunt deja istorie. Pentru că, zilele trecute, vedeta blondă a politicii rămânești a fost surprinsă de paparazii Spynews.ro în ipostaze mai mult decât… incendiare.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, deunăzi, pe Elena Udrea în timp ce ieșea dintr-un restaurant de mare fițe din nordul Capitalei, alături de alte două persoane. Și, dacă ”Blonda lui Băsescu” părea extrem de tensionată la început, după discuția pe care a purtat-o cu cei doi s-a relaxat și a început din nou să zâmbească.

Iar în momentul în care a zâmbit, parcă lumea a început să vadă și cum era îmbrăcată. Iar ținuta abordată de politician a fost una extrem de îndrăzneață. Pentru că, și de la distanță, se putea observa că rochița pe care o luase pe ea, una scurtă, bună parcă doar pentru asistentele tv, era destul de transparentă pentru ca formele să îi fie destul de vizibile. Iar sutienul, unul asortat – pentru că este, totuși, o expertă în modă – se vedea bine de tot și, îin ciuda faptul că rochia nu era decoltată, bustul ei era vizibil.

Și, cum rochia era extrem de scurtă, picioarele ”blondei lui Băsescu”, vizibil antrenate în ultimele luni de libertate, bine bronzate și puse în evidență de o pereche de sandale romane, săreau și ele în ochi la del cum bustul blondinei era vizibil.

Sursa: spynews.ro

Perioada în care a fost închisă pare să fie demult uitată de Elena Udrea, iar momentele în care nu putea merge la saloanele de înfrumusețare sunt deja istorie. Pentru că, zilele trecute, vedeta blondă a politicii rămânești a fost surprinsă de paparazii Spynews.ro în ipostaze mai mult decât... incendiare. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, deunăzi, pe Elena Udrea în timp ce ieșea dintr-un restaurant de mare fițe din nordul Capitalei, alături de alte două persoane. Și, dacă ”Blonda lui Băsescu” părea extrem de tensionată la început, după discuția pe care a purtat-o cu cei doi s-a relaxat și a început din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile