Home » Social » Limba noastră românească = eminească!

Limba noastră românească = eminească!

de Răzvan CĂLIN

Centrul „Mihai Eminescu” din Bârlad va organiza o serie de activități dedicate Zilei Naționale a Limbii Române.

Duminică, 30 august, de la ora 11, Centrul „Mihai Eminescu” din Bârlad va găzdui o manifestare închinată Zilei Naționale a Limbii Române. Programul va debuta cu lansarea antologiei „Limba noastră eminească”, după care va continua cu un moment artistic susținut de cantautorul Mihai Gheciu și corala „Armonia” a Asociației „Artă, Tradiție, Cultură” Bârlad.

„Ziua Națională a Limbii Române a fost instituită de Guvernul României în 2011 și este marcată anual pe 31 august. Întrucât anul acesta evenimentul pică într-o zi de luni, ne-am gândit că ar fi mai indicat să sărbătorim cu o zi mai devreme, adică duminică, 30 august”, ne-a declarat bibliotecar Geta Modiga.

de Răzvan CĂLIN Centrul „Mihai Eminescu” din Bârlad va organiza o serie de activități dedicate Zilei Naționale a Limbii Române. Duminică, 30 august, de la ora 11, Centrul „Mihai Eminescu” din Bârlad va găzdui o manifestare închinată Zilei Naționale a Limbii Române. Programul va debuta cu lansarea antologiei „Limba noastră eminească”, după care va continua cu un moment artistic susținut de cantautorul Mihai Gheciu și corala „Armonia” a Asociației „Artă, Tradiție, Cultură” Bârlad. „Ziua Națională a Limbii Române a fost instituită de Guvernul României în 2011 și este marcată anual pe 31 august. Întrucât anul acesta evenimentul pică într-o zi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: