Home » National » Steaua a învins Rosenborg, scor 1-0, dar a fost eliminată din Liga Europa

Steaua a învins Rosenborg, scor 1-0, dar a fost eliminată din Liga Europa

Formația Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa norvegiană Rosenborg, în manșa secundă a play-off-ului Ligii Europa, dar a ratat calificarea în grupele competiției ca urmare a eșecului înregistrat în partida tur. 
În tur, Steaua a fost învinsă de Rosenborg pe Arena Națională, cu scorul de 3-0.
Joi, la Trondheim, golul a fost marcat de Adrian Popa, în minutul 53.
Rosenborg: Hansen – Midtsjo, Bjordal, Eyjolfsson, Svensson – Jensen, Selnæs (Vilhjálmsson ’29), Konradsen – Helland, Soderlund, Mikkelsen. Antrenor: Kare Ingebrigtsen.
Steaua: Niță – Alcenat (Papp ’46), Varela, Toșca, Guilherme – Filip (Enceanu ’75), Sulley – Popa, Stanciu, Chipciu – Iancu (Tade ’46). Antrenor: Massimo Pedrazzini.
Cartonașe galbene: Bjorndal ’47, Jensen ’51, Helland ’90+2 / Iancu ’13, Stanciu ’23, Filip ’70, Chipciu ’84
Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Scoția, cu Bobby Madden la centru. Arbitri asistenți au fost Graham Chambers și Douglas Ross, iar rezervă John Beaton.
În sezonul trecut, Steaua a evoluat în grupa J a Ligii Europa, pe care a încheiat-o pe locul 3, ratând calificarea în 16-imi.
Sursa: mediafax.ro

Formația Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa norvegiană Rosenborg, în manșa secundă a play-off-ului Ligii Europa, dar a ratat calificarea în grupele competiției ca urmare a eșecului înregistrat în partida tur.  În tur, Steaua a fost învinsă de Rosenborg pe Arena Națională, cu scorul de 3-0. Joi, la Trondheim, golul a fost marcat de Adrian Popa, în minutul 53. Rosenborg: Hansen - Midtsjo, Bjordal, Eyjolfsson, Svensson - Jensen, Selnæs (Vilhjálmsson '29), Konradsen - Helland, Soderlund, Mikkelsen. Antrenor: Kare Ingebrigtsen. Steaua: Niță - Alcenat (Papp '46), Varela, Toșca, Guilherme - Filip (Enceanu '75), Sulley…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: