Home » Social » Vasluiul sub lupă – Un ieșean și-a lăsat rabla la Vaslui

Vasluiul sub lupă – Un ieșean și-a lăsat rabla la Vaslui

de Marian MOCANU

Municipalitatea a făcut, ani la rând, eforturi să scape de rablele lăsate în părăsire te miri unde, inițiind mai multe campanii de ridicare a vehicolelor nerevendicate de proprietari. Chiar și așa, încă mai sunt cazuri de mașini abandonate, de multe ori nu în parcări, ci în plină stradă.

Este cazul unui ieșean care, încă din toamna trecută, și-a părăsit vechea Dacie pe strada Avântului, din municipiul Vaslui. Pe lângă faptul că este o stradă foarte circulată, în special în timpul anului școlar, datorită uneia dintre cele mai bine cotate grădinițe din oraș, situată chiar pe strada respectivă, mașina a fost părăsită chiar în curbă, îngreunând astfel și mai mult circulația. Culmea este că, la doar doi pași, sunt nu una, ci trei parcări, care ar fi putut găzdui rabla respectivă.

Chiar dacă vechea Dacie scorojită și cu roțile dezumflate pare în părăsire, în mod sigur se va găsi careva s-o revendice dacă primăria ar avea „îndrăzneala” s-o ridice. Nu ar fi pentru prima oară când astfel de proprietari „grijulii” ar porni, din această cauză, un război cu municipalitatea.

de Marian MOCANU Municipalitatea a făcut, ani la rând, eforturi să scape de rablele lăsate în părăsire te miri unde, inițiind mai multe campanii de ridicare a vehicolelor nerevendicate de proprietari. Chiar și așa, încă mai sunt cazuri de mașini abandonate, de multe ori nu în parcări, ci în plină stradă. Este cazul unui ieșean care, încă din toamna trecută, și-a părăsit vechea Dacie pe strada Avântului, din municipiul Vaslui. Pe lângă faptul că este o stradă foarte circulată, în special în timpul anului școlar, datorită uneia dintre cele mai bine cotate grădinițe din oraș, situată chiar pe strada respectivă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: