Home » Social » Toamna debutează fără apă la Bârlad

Toamna debutează fără apă la Bârlad

Surprize de început de toamnă bârlădeană: miercuri, SC Aquavas întrerupe furnizarea apei la robinete. Bârlădenii vor trebui să-și facă rezerve serioase, întrucât apa va fi oprită în tot orașul, între orele 8 și 16.

Reprezentanții Aquavas Bârlad explică prin intermediul unui comunicat de presă remis la redacție că este nevoie de această întrerupere din cauza lucrărilor de reabilitare a stației de tratare Crâng.
Cei care vor să facă reclamații sau sesizări în acest interval, au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Uzinei de apă Bârlad: 0235/419901.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Surprize de început de toamnă bârlădeană: miercuri, SC Aquavas întrerupe furnizarea apei la robinete. Bârlădenii vor trebui să-și facă rezerve serioase, întrucât apa va fi oprită în tot orașul, între orele 8 și 16. Reprezentanții Aquavas Bârlad explică prin intermediul unui comunicat de presă remis la redacție că este nevoie de această întrerupere din cauza lucrărilor de reabilitare a stației de tratare Crâng. Cei care vor să facă reclamații sau sesizări în acest interval, au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Uzinei de apă Bârlad: 0235/419901.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. Cat abuz si nesimtire sa opresti apa in plin cod galben de canicula .Ce face Primaria si Prefectura?E stat in stat AQUAVAS?

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura