Home » Justitie » Un iarmaroc liniștit!

Un iarmaroc liniștit!

de Răzvan CĂLIN

În afara unei altercații între doi indivizi, ediția din acest an a tradiționalului bâlci de la Bârlad s-a derulat fără incidente majore.

chelaru_vasile11Bârlădenii (și nu numai) s-au putut bucura în liniște și în acest an de tradiționalul bâlci care este organizat anual în ultima săptămână a lunii august. De la bun început și până în ultima zi, care a fost sâmbătă, 29 august, iarmarocul bârlădean s-a derulat fără incidente majore.

”Doar într-una din zile s-a înregistrat un incident, respectiv a fost vorba despre o altercație între doi cetățeni. Însă, nu a fost vorba despre ceva foarte grav, conflictul fiind imediat aplanat. În rest, pe parcursul întregii perioade cât a ținut bâlciul nu s-au mai înregistrat evenimente foarte grave sau de natură să perturbe liniștea acestei sărbători tradiționale”, ne-a declarat comisaru – șef Vasile Chelaru, comandantul Poliției Bârlad.

Pe întreaga perioadă a bâlciului în zonă a fost dislocate importante efective de polițiști (inclusiv în civil), jandarmi și polițiști locali care au vegheat în permanență ca totul să decurgă normal și fără probleme.

de Răzvan CĂLIN În afara unei altercații între doi indivizi, ediția din acest an a tradiționalului bâlci de la Bârlad s-a derulat fără incidente majore. Bârlădenii (și nu numai) s-au putut bucura în liniște și în acest an de tradiționalul bâlci care este organizat anual în ultima săptămână a lunii august. De la bun început și până în ultima zi, care a fost sâmbătă, 29 august, iarmarocul bârlădean s-a derulat fără incidente majore. ”Doar într-una din zile s-a înregistrat un incident, respectiv a fost vorba despre o altercație între doi cetățeni. Însă, nu a fost vorba despre ceva foarte grav,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. bine ca s-a terminat aceasta tiganiada caci nu tu puncte sanitare nu tu pucte medicale si o mizerie de nedescris

%d blogeri au apreciat: