Home » Monden » Iată cine va fi noua «Zână a Surprizelor»

Iată cine va fi noua «Zână a Surprizelor»

Șefii Pro TV au văzut că prind la greu poveștile gen „Surprize, Surprize”, după ce le-au inclus la emisiunile „Vocea României”, ”Vise la cheie” sau „La Măruță”, astfel că au pregătit un nou show de gen.

Surse din ograda  PRO TV susțin că zilele acestea se lucrează intens la scenariul și la decorurile pentru producția care va fi inclusă în grila de toamnă a postului. Pentru postul de prezentator s-ar fi luptat din greu Iulia Vântur și Mihaela Rădulescu, însă câștigătoarea a ieșit știrista Amalia Enache (38 de ani). Show-ul ne amintește de ”Surprize, Surprize”, a Andreei Marin, nu de alta dar veți vedea povești de viață și revederi emoționante. Amalia deja filmează de zor la promourile emisiunii.
Sursa: click.ro
Șefii Pro TV au văzut că prind la greu poveștile gen „Surprize, Surprize”, după ce le-au inclus la emisiunile „Vocea României”, ”Vise la cheie” sau „La Măruță”, astfel că au pregătit un nou show de gen. Surse din ograda  PRO TV susțin că zilele acestea se lucrează intens la scenariul și la decorurile pentru producția care va fi inclusă în grila de toamnă a postului. Pentru postul de prezentator s-ar fi luptat din greu Iulia Vântur și Mihaela Rădulescu, însă câștigătoarea a ieșit știrista Amalia Enache (38 de ani). Show-ul ne amintește de ”Surprize, Surprize”, a Andreei Marin, nu de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: