Home » Justitie » „Spaima magazinelor” din Negrești rămâne după gratii

„Spaima magazinelor” din Negrești rămâne după gratii

de Marian MOCANU

Magistrații Tribunalului Vaslui au decis respingerea contestației cu privire la menținerea arestării preventive formulată de Ionuț Adi Munteanu cu privire la decizia judecătorilor Judecătoriei Vaslui. Tânărul, în vârstă de doar 17 ani, era spaima magazinelor din Negrești, acesta fiind cercetat în mai multe rânduri pentru spargeri din nități comerciale din oraș. De fiecare dată, individul fura doar lucruri scumpe, produse electronice, camere video, sau bani.

„Spaima magazinelor” din Negrești, Ionuț Adi Munteanu, în vârstă de doar 17 ani, va rămâne după gratii. Tânărul a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce, scoțând din funcțiune sistemul de pază, a forțat ușa unei societăți comerciale de unde a furat țigări în valoare de peste 5.000 lei. Individul nu era la prima infracțiune, anul trecut fiind cercetat, pentru o perioadă tot sub măsura arestului preventiv, pentru mai multe furturi din magazine de pe raza orașului Negrești. Pe vremea respectivă, băiatul prefera produsele electronice, cum ar fi camere foto, telefoane sau plasme, ușor de cărat și de vândut.

Eliberat sub control judiciar, Ionuț Adi Munteanu nu s-a potolit, apucându-se iar de furat, de această dată din magazine din municipiul Vaslui, sperând că astfel va fi mai greu de identificat. A urmat un nou furt, în noaptea de 1/2 iulie, dintr-un magazin din Negrești, ocazie cu care a fost surprins de agenții de pază.

Cu toate că este conștient de gravitatea faptelor, tânărul se vrea totuși în libertate, în acest sens contestând decizia magistraților Judecătoriei Vaslui de prelungire a măsurii arestului preventiv pentru alte 30 de zile. Dat fiind antecedentele sale, nici judecătorii Tribunalului Vaslui nu au fost mai indulgenți, aceștia respingând ieri contestația formulată de Ionuț Adi Munteanu, cel care, la doar 17 ani, se poate considera drept „hoț profesionist”.

de Marian MOCANU Magistrații Tribunalului Vaslui au decis respingerea contestației cu privire la menținerea arestării preventive formulată de Ionuț Adi Munteanu cu privire la decizia judecătorilor Judecătoriei Vaslui. Tânărul, în vârstă de doar 17 ani, era spaima magazinelor din Negrești, acesta fiind cercetat în mai multe rânduri pentru spargeri din nități comerciale din oraș. De fiecare dată, individul fura doar lucruri scumpe, produse electronice, camere video, sau bani. „Spaima magazinelor” din Negrești, Ionuț Adi Munteanu, în vârstă de doar 17 ani, va rămâne după gratii. Tânărul a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce, scoțând din funcțiune sistemul de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: