Home » Social » Bărbat mort după ce s-a aruncat în fața trenului

Bărbat mort după ce s-a aruncat în fața trenului

 În această seară, un bărbat și-a pierdut viața în Gara Vaslui, după ce s-a aruncat în fața trenului care circula dinspre Iași spre Galați. Identitatea omului nu a fost stabilită până la închiderea ediției, martorii prezenți la incident neputându-l indentifica.

 „Mecanicul de tren susține că bărbatul s-a aruncat în fața garniturii, iar el nu a mai putut evita impactul. În momentul de față se efectuează cercetări pentru identificarea victimei”, a declarat responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David.

Incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 de către un martod. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj SMURD, însă bărbatul sinucigaș nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Vom reveni cu amănunte.

 În această seară, un bărbat și-a pierdut viața în Gara Vaslui, după ce s-a aruncat în fața trenului care circula dinspre Iași spre Galați. Identitatea omului nu a fost stabilită până la închiderea ediției, martorii prezenți la incident neputându-l indentifica.  „Mecanicul de tren susține că bărbatul s-a aruncat în fața garniturii, iar el nu a mai putut evita impactul. În momentul de față se efectuează cercetări pentru identificarea victimei”, a declarat responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David. Incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 de către un martod. La fața locului s-a deplasat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: