Home » Social » I-a explodat cazanul în care făcea rachiu!

I-a explodat cazanul în care făcea rachiu!

de Răzvan CĂLIN

Locuința unui bârlădean a fost la un pas de a fi distrusă de flăcări după ce a explodat cazanul în care făcea rachiu.

Marți, 1 septembrie, la locuința unui bârlădean de pe strada Alexandru Vlahuță a izbucnit un incendiu din cauza unui pârdalnic de cazan de rachiu. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10, în timp ce Gheorghe Filip, în vârstă de 70 de ani, tocmai se îndeletnicea cu producerea licorii bahice. Numai că, la un moment dat, instalația de distilare a sărit în aer cu o bubuitură puternică, iar capacul cazanului de făcut țuică a sărit cât colo. Imediat, flăcările, alimentate și de aburii de alcool, au cuprins anexa în care se afla cazanul cu pricina. Omul a sunat imediat la 112 și a chemat în ajutor pompierii militari. Aceștia au intervenit prompt și în scurt timp au reușit să localizeze și să lichideze incendiul, înainte ca acesta să se extindă la locuința omului sau la celalte gospodării din zonă.

“Flăcările au distrus circa 2 mp din acoperișul anexei în care se afla instalația respectivă, precum și doi baloți de paie care se aflau în podul acelei magazii. Cauza probabilă a acestui incendiu a fost focul deschis și degajarea de vapori inflamabili”, ne-a declarat Ciprian Silav, responsabil mass-media în cadrul ISU “Podul Înalt” Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Locuința unui bârlădean a fost la un pas de a fi distrusă de flăcări după ce a explodat cazanul în care făcea rachiu. Marți, 1 septembrie, la locuința unui bârlădean de pe strada Alexandru Vlahuță a izbucnit un incendiu din cauza unui pârdalnic de cazan de rachiu. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10, în timp ce Gheorghe Filip, în vârstă de 70 de ani, tocmai se îndeletnicea cu producerea licorii bahice. Numai că, la un moment dat, instalația de distilare a sărit în aer cu o bubuitură puternică, iar capacul cazanului de făcut țuică a sărit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: