Home » Sport » Succes al luptătorilor vasluieni

Succes al luptătorilor vasluieni

de Marian MOCANU

Cadeții și juniorii secției de lupte libere a CS Viitorul vaslui au revenit încărcați de medalii de la campionatele naționale de la Mangalia. Bilanțul de trei medalii de bronz și un loc cinci la categoria 60 kg cadeți au situat clubul vasluian înaintea altor cluburi de prestigiu din țară, semn a profesionalismului școlii de lupte libere din Vaslui.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Mangalia, s-a desfășurat finala campionatului național de lupte libere destinat cadeților și juniorilor. Delegația de 12 sportivi a CS Viitorul Vaslui a făcut și de această dată o figură frumoasă, cele trei medalii de bronz și un loc V ocupat de tinerii sportivi clasând clubul vasluian chiar înaintea altor cluburi mai de prestigiu și cu o bază materială mult mai bine pusă la punct din țară.

La categoria cadeți (15 – 16 ani), Maria Deliu a câștigat medalia de bronz la categoria 50 kg, iar Ionuț Mocanu a ocupat la mare luptă locul cinci, la categoria 60 kg, după ce a pierdut în semifinală la câștigătorul campionatului național.

La juniori, alte două rezultate de excepție, Andrea Păuc – 19 ani, (categoria 60kg) și Lascăr Rotaru, – 19 ani, la categoria 80 kg, ocupând ultima treaptă a podiumului.

„Rezultatele obținute la această ediție a campionatului național de lupte libere destinat cadeților și juniorilor confirmă încă odată munca antrenorilor și clasa tinerilor luptători de la Clubul Sportiv Viitorul din Vaslui, club care, de-a lungul timpului, a format mai mulți tineri luptători de excepție. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute, în contextul în care acestea sunt peste a altor cluburi de prestigiu, care beneficiază de o bază de pregătiri mult mai bună decât cea de la Vaslui”, a declarat antrenorul Neculai Beligan, care a însoțit la mangalia delegația luptătorilor vasluieni.

Pentru secția de lupte libere a CS Viitorul urmează un alt concurs important, în luna octombrie, respectiv campionatul național U23.

de Marian MOCANU Cadeții și juniorii secției de lupte libere a CS Viitorul vaslui au revenit încărcați de medalii de la campionatele naționale de la Mangalia. Bilanțul de trei medalii de bronz și un loc cinci la categoria 60 kg cadeți au situat clubul vasluian înaintea altor cluburi de prestigiu din țară, semn a profesionalismului școlii de lupte libere din Vaslui. La sfârșitul săptămânii trecute, la Mangalia, s-a desfășurat finala campionatului național de lupte libere destinat cadeților și juniorilor. Delegația de 12 sportivi a CS Viitorul Vaslui a făcut și de această dată o figură frumoasă, cele trei medalii de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile