Home » Social » O nouă autogară la Bârlad

O nouă autogară la Bârlad

Simona MIHĂILĂ

De aici vor pleca mijloace de transport către mai multe comune din județ, dar sunt organizate și curse în trei mari orașe din țară.

De luna viitoare, bârlădenii, dar și locuitorii mai multor comune din jurul Bârladului vor mai avea la dispoziție o autogară, în afară de cele două existente. Autoritățile locale au hotărât înființarea unei autogări pe strada General Vasile Milea (cea care leagă cartierul Gară de Unitatea Militară).
Vor putea lua cursa de aici cei care călătoresc către Puiești, Vaslui, Fruntișeni, Băcani, Suseni, Florești și Sălceni. De asemenea, din această autogară pleacă mijloace de transport către orașele Timișoara, Constanța și Bacău.

Simona MIHĂILĂ De aici vor pleca mijloace de transport către mai multe comune din județ, dar sunt organizate și curse în trei mari orașe din țară. De luna viitoare, bârlădenii, dar și locuitorii mai multor comune din jurul Bârladului vor mai avea la dispoziție o autogară, în afară de cele două existente. Autoritățile locale au hotărât înființarea unei autogări pe strada General Vasile Milea (cea care leagă cartierul Gară de Unitatea Militară). Vor putea lua cursa de aici cei care călătoresc către Puiești, Vaslui, Fruntișeni, Băcani, Suseni, Florești și Sălceni. De asemenea, din această autogară pleacă mijloace de transport către…

Review Overview

About Simona Vasile

2 comments

  1. E si mare tare bacaul de l-ati inclus in lista celor 3 mari orase :))

  2. Chiar dacă e cu dedicație pentru nixon mai trebuie și transport orășenesc până acolo -nu o să care oamenii din gară bagajele până la autogara nouă pe jos .

x

Check Also

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...

În timp ce sporul natural al populației este negativ, Vasluiul are în plată tot mai multe alocații de stat

Numărul beneficiarilor de alocație de stat din județul Vaslui ...

Inspecția Muncii Vaslui a taxat cu amenzi și avertismente firmele din sectorul confecțiilor

În prima jumătate a lunii iunie, Inspectoratul Teritorial de ...