Home » National » Ponta: Nu demisionez din fruntea Guvernului, Dragnea și restul coaliției mă susțin în totalitate

Ponta: Nu demisionez din fruntea Guvernului, Dragnea și restul coaliției mă susțin în totalitate

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat joi că nu intenționează să demisioneze din fruntea Guvernului, atâta timp cât coaliția de guvernare îl susține, și are încredere totală atât în Liviu Dragnea, cât și în șefii celorlalte formațiuni din arcul guvernamental. 
Întrebat dacă vrea să rămână șeful Guvernului până în 2016, Victor Ponta a spus că va păstra funcția de premier atâta timp cât este susținut de coaliție. „Dacă nu, evident că plec, că doar n-o să stau cu forța la Palatul Victoria, dar din ce am văzut eu la domnul Dragnea, domnul Oprea, domnul Daniel Constantin, domnul Tăriceanu, domnul Pambuccian, n-am văzut la niciunul niciun fel de ezitare”, a spus Ponta, la România TV, infirmând orice intenție de a demisiona.
Mai mult, premierul a spus că are încredere „în totalitate” atât în Liviu Dragnea, cât și în Gabriel Oprea și nu are „emoții” că cei doi i-ar viza funcția.
 
Sursa: mediafax.ro

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat joi că nu intenționează să demisioneze din fruntea Guvernului, atâta timp cât coaliția de guvernare îl susține, și are încredere totală atât în Liviu Dragnea, cât și în șefii celorlalte formațiuni din arcul guvernamental.  Întrebat dacă vrea să rămână șeful Guvernului până în 2016, Victor Ponta a spus că va păstra funcția de premier atâta timp cât este susținut de coaliție. "Dacă nu, evident că plec, că doar n-o să stau cu forța la Palatul Victoria, dar din ce am văzut eu la domnul Dragnea, domnul Oprea, domnul Daniel Constantin, domnul Tăriceanu, domnul Pambuccian, n-am…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: