Home » Monden » Telefoanele care iti prajesc creierul! Topul celor cinci modele care pot sa provoace cancer!

Telefoanele care iti prajesc creierul! Topul celor cinci modele care pot sa provoace cancer!

Ultimele cercetari au stabilit o legatura intre radiatia electromagnetica emisa de telefoanele mobile si formarea uneor celule canceroasa, iar un studiu recent confirma acest lucru. Uite ce smartphone-uri sa nu va luati niciodata!

Anumite modele de telefoane mobile inteligente expun corpul uman, in special creierul, la nivele periculoase de radiatii electromagnetice. Cercetatorii de la Institutul de Stiinta Weizmann din Israel au facut un studiu, identificand modelele periculoase pentru corpul uman, arata prestigiosul site IT cnet.com.

Cercetorii au folosit mai multe instrumente de masura, precum si o camera cu termoviziune, aratand ca in numai 15 minute, partea capului unde s-a tinut la ureche telefonul s-a incalzit in mod alarmant, iar la nivelul celulelor au aparut modificari! Specialistii cred ca acest lucru ar putea determina mutatii, si in final, dezvoltarea unor celule canceroase.

Efectele, dupa 10-12 ani

„Suntem ingrijorati, avand in vedere folosirea tot mai indelungata a telefoanelor, de faptul ca in 10-12 ani de expunere la radiatiile electromagnetice se poate vorbi de o crestere a incidentei cancerului la creier” a declarat dr. John Butcher, director al Institutului National al Sanatatii.

Oamenii de stiinta atrag atentia ca la copii, riscul de dezvoltare al maladiei ca urmare a expunerii la radiatiile telefonului este si mai mare, pentru ca oasele cutiei craniene sunt mai subtiri, iar undele patrund mai usor. Iata clasamentul celor 5 telefoane cu un indice de emisie de radiatii electromagnetice foarte ridicat (SAR), in ordinea crescatoare a indicelui:
1) Huawei Vitria SAR 1,49
2) Alcatel One Touch Evolve
3) Motorola Moto E SAR 1,50
4) Motorola Droid ULtra SAR 1,54

Sursa: cancan.ro

Ultimele cercetari au stabilit o legatura intre radiatia electromagnetica emisa de telefoanele mobile si formarea uneor celule canceroasa, iar un studiu recent confirma acest lucru. Uite ce smartphone-uri sa nu va luati niciodata! Anumite modele de telefoane mobile inteligente expun corpul uman, in special creierul, la nivele periculoase de radiatii electromagnetice. Cercetatorii de la Institutul de Stiinta Weizmann din Israel au facut un studiu, identificand modelele periculoase pentru corpul uman, arata prestigiosul site IT cnet.com. Cercetorii au folosit mai multe instrumente de masura, precum si o camera cu termoviziune, aratand ca in numai 15 minute, partea capului unde s-a tinut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: