Home » Justitie » Hușean arestat pentru furturi din locuințe

Hușean arestat pentru furturi din locuințe

de Marian MOCANU

Un bărbat din municipiul Huși este fiind cercetat de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat. Individul pătrundea în casele oamenilor, de unde fura tot ce-i cădea la mână. Bărbatul este cunoscut în Huși ca hoț de meserie, fiind eliberat în luna mai din închisoare, unde a ispășit o altă pedeapsă tot pentru furt. Acum, s-a întors unde-i e locul, fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși au reușit să identifice autorul mai multor furturi din locuințe, petrecute în lunile iulie și august.

Este vorba de Constantin Stoian, de 46 ani, infractor cu state vechi, care tocmai ce fusese eliberat din penitenciar în luna mai, după ce efectuase o pedeapsă de trei ani și două luni de închisoare tot pentru furturi din locuințe. Anterior, bărbatul mai fusese arestat în mai multe rânduri, de fiecare dată tot pentru furt. De această dată, individul a pătruns fără drept în locuințele a patru persoane din municipiul Huși și a sustras tot felul de bunuri, flex, butelii, frigider, mașină de spălat, aparat radio, tv, etc. în valoare de aproximativ 5.000 lei. Ulterior, hoțul vindea către diverse persoane bunurile furate.

Prins de polițiști, individul a făcut declarații complete, indicând chiar și cumpărătorii, care astfel au rămas și fără banii plătiți, și fără bunurile cumpărate. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă. Joi, 3 septembrie, judecătorii hușeni au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși și au emis pe numele lui Constantin Stoian un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

de Marian MOCANU Un bărbat din municipiul Huși este fiind cercetat de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat. Individul pătrundea în casele oamenilor, de unde fura tot ce-i cădea la mână. Bărbatul este cunoscut în Huși ca hoț de meserie, fiind eliberat în luna mai din închisoare, unde a ispășit o altă pedeapsă tot pentru furt. Acum, s-a întors unde-i e locul, fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși au reușit să identifice autorul mai multor furturi din locuințe, petrecute în lunile iulie și august. Este vorba de Constantin…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: