Home » Social » Accident tragic lângă Vaslui!

Accident tragic lângă Vaslui!

de Marian MOCANU

Din cauza grabei de a ajunge acasă, la Oșești Paula Diaconu, în vârstă de 38 de ani s-a răsturnat în câmp, chiar la marginea municipiului Vaslui. În vehicol se afla și fiica ei, în vârstă de 12 ani, cele două rămânând încarcerate în autoturism. Șoferița, a suferit mai multe traumatisme, inclusiv unul cranio-cerebral cu pierderea cunoștiinței și o fractură deschisă la mâna stângă. Este posibil ca accidentul să fi avut drept cauză, pe lângă viteză, și o defecțiune tehnică a mașinii, posibil explozia unui cauciuc.

O femeie în vârstă de 38 de ani, aflată la volanul unui autoturism Logan, s-a răsturnat la marginea drumului național 2F, la ieșirea din municipiul Vaslui.

Accidentul, care s-a întâmplat ieri, la orele 12.45, s-a produs din vina șoferiței care se grăbea spre casă, în comuna Oșești. Acesta a intrat în depășirea unui TIR când, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile. Dat fiind că, pe porțiunea respectivă dintre Vaslui și Rediu, șoseaua este în rambleu, autoturismul s-a răsturnat, blocând cele două ocupante, șoferița și fiica acesteia, în vârstă de 12 ani.

A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare ale ISU Vaslui pentru a scoate victimele accidentului dintre fiarele contorsionate ale vehicolului. Din fericire, ambele ocupante ale vehicolului răsturnat purtau centura de siguranță, în caz contrar, urmările putând fi mult mai grave.

Martorii prezenți la producerea accidentului au declarat că, în momentul în care vehicolul a părăsit partea carosabilă, s-a auzit un zgomot puternic. Din această cauză, polițiștii nu exclud nici ipoteza uei defecțiuni apărute la vehicol, inclusiv ipoteza exploziei unuia din pneuri.

„Conducătoarea auto se deplasa cu autoturismul pe DN 2F, din direcția Vaslui către Rediu, în mașină aflându-se și fiica sa în vârstă de 12 ani. Femeia a intenționat să efectueze depășirea unui TIR, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a circumstanțelor profducerii accidentului”, a declarat Loredana David, responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Atât femeia, cât și fiica ei au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Dat fiind faptul că impactul cu solul a avut loc pe partea șoferiței, aceasta s-a ales cu mai multe răni grave. Femeia a fost diagnosticată cu politraumatisme, traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoștiinței, fractură deschisă la brațul stâng și mai multe excoriații la nivelul feței și membrelor.

de Marian MOCANU Din cauza grabei de a ajunge acasă, la Oșești Paula Diaconu, în vârstă de 38 de ani s-a răsturnat în câmp, chiar la marginea municipiului Vaslui. În vehicol se afla și fiica ei, în vârstă de 12 ani, cele două rămânând încarcerate în autoturism. Șoferița, a suferit mai multe traumatisme, inclusiv unul cranio-cerebral cu pierderea cunoștiinței și o fractură deschisă la mâna stângă. Este posibil ca accidentul să fi avut drept cauză, pe lângă viteză, și o defecțiune tehnică a mașinii, posibil explozia unui cauciuc. O femeie în vârstă de 38 de ani, aflată la volanul unui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: