Home » Invatamant » Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2015

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2015

de Roxana NĂSTASĂ

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui va organiza vineri, 25 septembrie, începând cu ora 9, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2015.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

Daniel Olteanu

Daniel Olteanu

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanță să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.
Agenții economici interesați să participe la bursă sunt rugați să trimită ofertele de locuri de muncă vacante la AJOFM, la numărul de fax: 0235/317717 sau pe adresa de email: vaslui@ajofm.anofm.ro, în care să specifice opțiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât și meseriile în care sunt aceste locuri vacante.
Lista firmelor ce doresc sa participe la bursă va rămâne deschisa până în data de 24 septembrie 2015, ora 15. Informații suplimentare se pot obține la telefon 0235.318 184.
“Informăm agenții economici că participarea la bursă este gratuită și ea reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă”, ne-a declarat Daniel Olteanu, director AJOFM Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui va organiza vineri, 25 septembrie, începând cu ora 9, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2015. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: