Home » Administratie » Procurorii DNA au descins acasă la fostul primar Constantinescu

Procurorii DNA au descins acasă la fostul primar Constantinescu

La Bârlad, procurorii DNA au descins în forță la domiciliul fostului primar Constantin Constantinescu, secondați de trupele de mascați. În acest momente, în fața casei sale se află o dubă a Ministerului de Interne. Se fac percheziții și vor fi ridicate documente.

Același lucru se întâmplă, tot în aceste clipe, la sediul firmei Urban Proiect SA, firma care a efectuat cele mai importante lucrări publice din oraș – construcția Centrului de Afaceri „Tutova”, reabilitarea Cinematografului „Victoria”, a Băii comunale, a Teatrului „Victor Ion Popa”, a Muzeului „Vasile Pârvan”, construcția Complexului expozițional „Marcel Guguianu”, asfaltarea străzilor din Deal II, Țuguiata II, Bariera Puiești etc.
Cu procurorii anticorupție la el acasă s-a trezit și Robert Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea. Căutau documente legate de modernizarea unor drumui comunale, lucrare câștigată de SC Transmir SRL și realizată cu fonduri europene, în 2009.
Ulterior, perchezițiile s-au mutat la sediul Primăriei Șuletea, de unde au fost ridicate situații de lucrări, plăți făcute către Transmir SA.
Nici Primăria Murgeni nu a scăpat de vizita mascaților.
Procurorii DNA au descins și la sediul sucursalei Aquavas Bârlad, care ar fi acordat în anii anteriori o serie de lucrări firmei Construcții Consult SA, unde ex-primarul Constantin Constantinescu a fost acționar până în 2012.
Seria descinderilor lucrătorilor Direcției Naționale Anticorupție, Biroul Teritorial Iași a început în această dimineață. Ancheta DNA vizează posibile infracțiuni de corupție în gestionarea programelor finanțate de Uniunea Europeană. Se fac percheziții și se ridică documente de la Consiliul Județean, de la mai multe primării din județ și de la firmele care au avut relații comerciale cu acestea.
Vom reveni cu amănunte. (Simona MIHĂILĂ, Răzvan CĂLIN)

La Bârlad, procurorii DNA au descins în forță la domiciliul fostului primar Constantin Constantinescu, secondați de trupele de mascați. În acest momente, în fața casei sale se află o dubă a Ministerului de Interne. Se fac percheziții și vor fi ridicate documente. Același lucru se întâmplă, tot în aceste clipe, la sediul firmei Urban Proiect SA, firma care a efectuat cele mai importante lucrări publice din oraș - construcția Centrului de Afaceri "Tutova", reabilitarea Cinematografului "Victoria", a Băii comunale, a Teatrului "Victor Ion Popa", a Muzeului "Vasile Pârvan", construcția Complexului expozițional "Marcel Guguianu", asfaltarea străzilor din Deal II, Țuguiata II,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

2 comments

  1. Acum ??? La aproape 3 ani , de la comiterea infractiunilor , voi mai cautati dovezi acasa la el ? Asta e bataie de joc , ce sa mai gasiti acum ? Astuia , trebuie sa-i confiscati averea iar cu el la puscarie pe viata ( impreuna cu Ciobanu si Ciochina din Primarie ) !

  2. Ungureanu de la Aquavas Bârlad trebuie executat! la cate hotii si santajuri a facut ! la fel si acum cu pa lui pe vertical doar societatile agreate el!?!?!?!?!?!care percep si dobanda!!!!!

%d blogeri au apreciat: