Home » Social » Bârladul sub lupă – Invadați de „vedete”

Bârladul sub lupă – Invadați de „vedete”

de Simona MIHĂILĂ

După Mariana (Neagra) și alte personaje imprevizibile care bântuie pe străzile Bârladului libere și nestingherite, de o bucată de vreme, o altă apariție „electrizantă” le încântă privirile trecătorilor.

Într-o zi „este” Alla Pugacheva, în altă zi o întâlnim în pielea Mariei Callas și, nu demult, circula cu un carton la gât, pe care scria Irina Allegrova.
E mai mult decât evident că bârlădenilor pasionați de muzică nu le rămâne decât să iasă la promenadă ca să-și întâlnească vedeta preferată, însă cei mai norocoși vor fi cu siguranță iubitorii muzicii rusești. Dintre toate „artistele” întâlnite, obiectivul aparatului nostru a reușit să o surprindă doar pe soprana rusoaică „Olga Makarina”. Nu fața a trădat-o, ci haina. Mare-i grădina ta, Doamne!


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

de Simona MIHĂILĂ După Mariana (Neagra) și alte personaje imprevizibile care bântuie pe străzile Bârladului libere și nestingherite, de o bucată de vreme, o altă apariție „electrizantă” le încântă privirile trecătorilor. Într-o zi „este” Alla Pugacheva, în altă zi o întâlnim în pielea Mariei Callas și, nu demult, circula cu un carton la gât, pe care scria Irina Allegrova. E mai mult decât evident că bârlădenilor pasionați de muzică nu le rămâne decât să iasă la promenadă ca să-și întâlnească vedeta preferată, însă cei mai norocoși vor fi cu siguranță iubitorii muzicii rusești. Dintre toate „artistele” întâlnite, obiectivul aparatului nostru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura