Home » Social » Candidatul la Primăria Zorleni vrea locuință socială la Bârlad

Candidatul la Primăria Zorleni vrea locuință socială la Bârlad

de Simona MIHĂILĂ

Bărbatul care a făcut deliciul unei țări întregi la „Românii au talent”, unde a venit frezat ca Fuego și a cântat ca Dan Spătaru, vrea ca, în calitate de primar al Zorleniului, să construiască acolo casă pentru el și „Miaela”, o scenă cu lumini și un „bar frumos”.

Sebastian Ciobanu, bărbatul care și-a anunțat candidatura pentru fotoliul de primar al comunei Zorleni, după ce a evoluat pe scena de la „Românii au talent”, s-a aflat ieri în vizită oficială la Primăria Bârlad, a doua pe care o desfășoară săptămâna aceasta.
El este le este cunoscut cetățenilor din județul Vaslui după ce a făcut deliciul publicului la „Românii au talent” cu un colaj muzical din repertoriul solistului Dan Spătaru, număr artistic pentru care – spune el – și-a făcut freza „ca Fuego”. La creșterea celebrității lui a contribuit și iubita sa, „Miaela”, care a ținut să participe la acelasi concurs de talente cu maneaua „Ham un băiețel”.
Întrucât vizita de ieri, de la primărie, nu a fost anunțată, Sebastian nu a putut fi primit de edili la discuții. Primarul Marin Bunea era plecat, iar viceprimarul Dorin Apostu era ocupat cu audiențele.
Candidatul la fotoliul de prim-gospodar al comunei Zorleni nu a disperat, dar nici nu și-a anulat vizita oficială. El s-a înscris pe lista de audiențe a viceprimarului și a așteptat răbdător până când a fost primit. Cu acest prilej, „talentatul” Sebastian Ciobanu i-a cerut viceprimarului o locuință socială în Bârlad. L-a asigurat că îndeplinește toate condițiile: este însurat, are domiciliu în Bârlad și va deveni persoană publică.
„Eu acum stau la socru, dar dacă îmi dați o locuință vreau să mă mut la casa mea. Adică… nu-i problemă… o să plătesc chiria, tot, tot, doar o să fiu primarul Zorleniului”, l-a asigurat el pe viceprimarul Apostol.
Ca să fie și mai convingător, aspirantul la prima funcție din Zorleni, i-a prezentat lui Apostu platforma-program cu care speră că va câștiga alegerile. Cum viceprimarul nu a fost curios să intre în detalii, Ciobanu le-a dezvăluit ziariștilor prezenți câteva din ambițiile sale de viitor primar: o casă pentru el și „Miaela” (ca să nu fie nevoit să facă naveta Bârlad – Zorleni), o scenă cu lumini ca la „Românii au talent”, pe care vrea să o amplaseze lângă primărie și „un bar frumos” în centrul comunei. Să fie într-un ceas bun!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pQmS9NyGup4&w=420&h=315]

de Simona MIHĂILĂ Bărbatul care a făcut deliciul unei țări întregi la „Românii au talent”, unde a venit frezat ca Fuego și a cântat ca Dan Spătaru, vrea ca, în calitate de primar al Zorleniului, să construiască acolo casă pentru el și „Miaela”, o scenă cu lumini și un „bar frumos”. Sebastian Ciobanu, bărbatul care și-a anunțat candidatura pentru fotoliul de primar al comunei Zorleni, după ce a evoluat pe scena de la „Românii au talent”, s-a aflat ieri în vizită oficială la Primăria Bârlad, a doua pe care o desfășoară săptămâna aceasta. El este le este cunoscut cetățenilor din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: