Home » Social » Onanistul din Grădina Publică, prins în „exercițiul funcțiunii”

Onanistul din Grădina Publică, prins în „exercițiul funcțiunii”

Mihaela NICULESCU

Un bârlădean care a băgat spaima în zeci de femei a fost prins. După două săptămâni, în care a urmărit și hărțuit femei în Grădina Publică, exhibiționistul a fost prins chiar în timp ce se autosatisfăcea.

În urma unui apel la Poliția Locală, făcut luni 7 septembrie de o tânără, martoră a unor gesturi obscene, polițistul local din zonă l-a găsit pe obsedat, în aceeași zi, la ora 16, pe aleea „Alexandru Vlahuță” din Grădina Publică.
„A încercat să explice că, de fapt, nu se masturba ci își făcea nevoile fiziologice. L-am rugat să se legitimeze, dar, în primă fază a refuzat. În cele din urmă, l-am identificat. Se numește Adrian N., are 37 de ani, este născut în Târgu Jiu, dar domiciliat în Bârlad. Cazul a fost transferat Poliției Municipale”, a declarat un reprezentant al Poliției Locale.
Onanistul a hărțuit zeci de femei, le-a urmărit insistent în Grădina Publică, iar pe unele dintre ele le-a agresat verbal, multe temându-se că vor fi victimele unui viol. Câteva dintre acestea au făcut sesizare la Poliția Locală.
„La prima vedere, acest individ părea un om foarte normal, era bine îmbrăcat și curat”, a mai spus reprezentantul Poliției Locale Bârlad.
Ultimul caz de acest fel înregistrat de polițiștii locali a fost acum doi ani. De regulă, astfel de persoane își fac veacul în spații tranzitate de femei, în parcuri și în apropierea școlilor. Bârlădeanul prins în fapt, în timp ce se masturba în spațiul public, riscă dosar penal, sau, dacă va fi găsit cu tulburări psihice, va fi internat la secția Psihiatrie.

Mihaela NICULESCU Un bârlădean care a băgat spaima în zeci de femei a fost prins. După două săptămâni, în care a urmărit și hărțuit femei în Grădina Publică, exhibiționistul a fost prins chiar în timp ce se autosatisfăcea. În urma unui apel la Poliția Locală, făcut luni 7 septembrie de o tânără, martoră a unor gesturi obscene, polițistul local din zonă l-a găsit pe obsedat, în aceeași zi, la ora 16, pe aleea „Alexandru Vlahuță” din Grădina Publică. „A încercat să explice că, de fapt, nu se masturba ci își făcea nevoile fiziologice. L-am rugat să se legitimeze, dar, în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: