Home » Social » După bâlci, urmează circul! (FOTOGALERIE)

După bâlci, urmează circul! (FOTOGALERIE)

de Marian MOCANU

Șirul evenimentelor social-distractive nu s-a încheiat. Abia s-a terminat hărmălaia prilejuită de bâlciul anual, că în oraș a poposit circul. Timp de patru zile, de joi până duminică, artiștii circului se vor strădui să bine dispună vasluienii, în special micuții, cu numere de acrobație, dresură de animale, giumbușlucruile clovnilor și alte minunății.

Mare eveniment: la Vaslui a poposit Circul! Veniți de la Brăila în drum spre Iași, artiștii circului au făcut o escală și în județul Vaslui, chiar în municipiul reședință de județ. De luni până sâmbătă, artiștii „singurului circ de cinci stele cu scaune pentru biletele vândute”, așa cum apare scris pe afiș, vor susține un număr de șase spectacole, sub numele de „Regina Junglei”.

Vasluienii, în special copiii, vor avea ocazia să vadă pe viu numerele de acrobație, dresură de animale, giumbușlucruile clovnilor și alte minunății produse de circari români, germani, italieni, francezi sau ruși. Înainte sau după spectacol, amatorii vor putea vizita și menajeria circului, putând admira leii, tigrii, caii, zebrele, cămilele, lamele sau apaca care vor performa în manej.

Spectacolele vor avea loc de la orele 19, iar sâmbătă și duminică și de la orele 16. Prețul biletelor este de 25 lei – copiii, și 30 lei pentru adulți. Așa că, vasluieni, poftiți la circ! Cel puțin cei care au mai rămas cu bani în buzunare după vizitele la bâlci!

de Marian MOCANU Șirul evenimentelor social-distractive nu s-a încheiat. Abia s-a terminat hărmălaia prilejuită de bâlciul anual, că în oraș a poposit circul. Timp de patru zile, de joi până duminică, artiștii circului se vor strădui să bine dispună vasluienii, în special micuții, cu numere de acrobație, dresură de animale, giumbușlucruile clovnilor și alte minunății. Mare eveniment: la Vaslui a poposit Circul! Veniți de la Brăila în drum spre Iași, artiștii circului au făcut o escală și în județul Vaslui, chiar în municipiul reședință de județ. De luni până sâmbătă, artiștii „singurului circ de cinci stele cu scaune pentru biletele…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 5.000 de dosare, revizuite de Casa de Pensii Vaslui. Pensiile recalculate au intrat în plată

de Dănuț CIOBANU  Un număr de 5.700 de pensionari ...

Primele serii de pensionari și salariați din județul Vaslui au început să plece la tratament balnear

Pensionarii și asigurații la sistemul public de pensii au ...

Val de sesizări la Garda de Mediu Vaslui, din cauza mirosului provocat de creșterea animalelor

Vasluienii au formulat, în ultima perioada, zeci de sesizări ...