Home » Social » Lansare de carte la Biblioteca „Stroe Belloescu”

Lansare de carte la Biblioteca „Stroe Belloescu”

de Mihaela NICULESCU

Bârlădenii, copii și adulți, se pot întâlni la Biblioteca „Stroe S. Belloescu”, din localitate, cu lumea minunată din cărțile scriitoarei Laura Balan.

„Domnul Tic și alte iubiri de pe Mușatini” este titlul volumelor ce urmează a fi lansate la Bârlad, pe 11 septembrie, în prezența autoarei.

„Din câte am aflat de pe facebook, unde, de altfel, am contactat-o pe interesanta scriitoare, este vorba despre o carte veselă, pozitivă, sursa de inspirație fiind cățelul său, Tic. Laura Balan este o prezență care nu te lasă indiferent, iar pe Facebook este o adevărată prințesă. Este inteligentă și foarte talentată. O veți cunoaște la noi, la bibliotecă, atunci când își va întâlni prietenii și fizic, nu doar virtual”, a declarat Cristina Vizitiu, șefa Serviciului Biblioteci din cadrul Primăriei Bârlad.

Cu sprijinul prietenilor de pe Facebook, proiectul „Domnului Tic” a putut fi realizat. Din dragoste pentru lectură și scriitori tineri și motivați, comunitatea de pe Facebook a reușit să-i facă Laurei cel mai frumos cadou – a încurajat-o și ajutat-o efectiv să scoată această carte. Autoarea va împărtăși această bucurie cu dumneavoastră vineri, 11 septembrie, de la ora 17.00, în sala recent reabilitată a Bibliotecii „Stroe Belloescu” din Bârlad.

de Mihaela NICULESCU Bârlădenii, copii și adulți, se pot întâlni la Biblioteca „Stroe S. Belloescu”, din localitate, cu lumea minunată din cărțile scriitoarei Laura Balan. „Domnul Tic și alte iubiri de pe Mușatini” este titlul volumelor ce urmează a fi lansate la Bârlad, pe 11 septembrie, în prezența autoarei. „Din câte am aflat de pe facebook, unde, de altfel, am contactat-o pe interesanta scriitoare, este vorba despre o carte veselă, pozitivă, sursa de inspirație fiind cățelul său, Tic. Laura Balan este o prezență care nu te lasă indiferent, iar pe Facebook este o adevărată prințesă. Este inteligentă și foarte talentată.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

În plină pandemie de COVID-19, peste 1.000 de vasluienii și-au ipotecat terenurile

Județul Vaslui se clasează pe locul 29 la nivel ...

Turismul vasluian este în colaps. Indicele de utilizare a locurilor de cazare s-a prăbușit la 5,3%

Pandemia de COVID-19 a lovit sever industria ospitalității de ...

DGASPC Vaslui este salvată! Instituția va primi 22,5 milioane de lei pentru salarii și bunuri și servicii

de Dănuț CIOBANU  Direcția Generală de Asistență Socială și ...