Home » Social » Vasluiul sub lupă

Vasluiul sub lupă

de Marian MOCANU

Mare minune, mare! Pentru câteva ore, bulevardul Mihail Kogălniceanu din municipiul Vaslui, pe porțiunea dintre Judecătorie și Școala Constantin Parfene, a fost degajat de vehicole.

Nu pentru că, dintr-o dată, cei care în mod curent parchează pe strada respectivă nu ar mai fi avut nevoie să facă acest lucru! Cu ocazia exercițiului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui, polițiștii rutieri au interzis staționarea autoturismelor pe porțiunea respectivă.

La sfârșitul exercițiului, totul a revenit la normal, în câteva minute, mașinile erau din nou parcate bară la bară. Dacă pe porțiunea dintre strada Donici și Judecătorie este sens unic, traficul efectuându-se civilizat, chiar și în condițiile în care o bandă de circulație este ocupată de mașinile parcate, nu același lucru se întâmplă pe restul străzii. Acolo, traficul este la mica înțelegere său în funcție de graba șoferilor!

de Marian MOCANU Mare minune, mare! Pentru câteva ore, bulevardul Mihail Kogălniceanu din municipiul Vaslui, pe porțiunea dintre Judecătorie și Școala Constantin Parfene, a fost degajat de vehicole. Nu pentru că, dintr-o dată, cei care în mod curent parchează pe strada respectivă nu ar mai fi avut nevoie să facă acest lucru! Cu ocazia exercițiului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui, polițiștii rutieri au interzis staționarea autoturismelor pe porțiunea respectivă. La sfârșitul exercițiului, totul a revenit la normal, în câteva minute, mașinile erau din nou parcate bară la bară. Dacă pe porțiunea dintre strada Donici și Judecătorie este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: