Home » Politic » PRU Bârlad se opune preluării de către România a imigranților musulmani

PRU Bârlad se opune preluării de către România a imigranților musulmani

de Simona MIHĂILĂ

Membrii partidului dezaprobă mai multe directive și sarcini impuse de UE și anunță că vor începe lupta pentru stoparea politicii de umilire a românilor.

Într-o conferință de presă susținută ieri, la sediul local al Partidului România Unită (PRU), membrii organizației de la Bârlad și-au exprimat dezaprobarea față de asumarea de către România a cotei de imigranți impusă de UE.
Poziția reprezentanților organizației locale este în acord cu cea a liderilor de la centru, subiectul fiind pe ordinea de zi a Consiliului Național al PRU, întrunit la Poiana Brașov, zilele trecute.
„Anunțăm public decizia oficială a PRU de a face demersurile politice ca România să renegocieze Tratatul de Aderare la Uniunea Europeană și să se opună la nivel de stat tuturor impunerilor UE care vin în contradicție cu suveranitatea și identitatea statului național român, ca și cu interesele economice legitime ale României. PRU anunță declanșarea luptei politice și adoptarea de măsuri directe pentru respingerea tuturor politicilor, directivelor sau sarcinilor impuse de UE, prin organismele sale de decizie, care se dovedesc a fi împotriva intereselor României”, au citat reprezentanții organizației de la Bârlad din Rezoluția Conferinței PRU.
Mai mult de atât, mebrii partidului au decis ca, în afară de cotele de imigranți, să se opună și altor directive și sarcini europene. Printre acestea: căsătoria între persoane de același sex și a adopțiilor de copii de către cuplurile homosexuale, acceptarea unei alte limbi oficiale în România în afară de limba română, și a unor drepturi exagerate pentru minorități, în defavoarea majorității; adoptarea monedei euro și a parteneriatului transatlantic TTIP,, pe motiv că ar distruge independența și suveranitatea economică a României; inundarea pieței românești cu produse agricole mai ieftine din import, dar de slabă calitate, conducând la falimentul producătorilor autohtoni.
PRU respinge și protejarea multinaționalelor în defavoarea intreprinderilor românești mici și mijlocii, inclusiv subvenționarea marilor lanțuri de supermarketuri din Europa pentru a cuceri piața românească, impunerea unor cote de redevențe umilitoare pentru exploatarea resurselor naturale românești.
„Condamnăm politica așa zis europeană de anulare a intereselor statului român și de transformare a României într-o piață de desfacere pentru mărfuri din import, precum și într-o pepinieră de mână de lucru ieftină pentru companiile străine. Românii trebuie să-și ia soarta în propriile mâini, să pună capăt politicii anti-naționale și de deznaționalizare din ultimii 25 de ani care se reflectă și în plan economic prin dispariția capitalului autohton și prin jefuirea resurselor naționale ale țării, prin distrugerea oricăror forme de producție românească, având ca efect plecarea românilor din țara lor, unde nu mai pot să supraviețuiască, sau resemnarea cu statutul de chiriași prost plătiți și abia tolerați în propria lor țară”, se mai arată în Rezoluția PRU.

de Simona MIHĂILĂ Membrii partidului dezaprobă mai multe directive și sarcini impuse de UE și anunță că vor începe lupta pentru stoparea politicii de umilire a românilor. Într-o conferință de presă susținută ieri, la sediul local al Partidului România Unită (PRU), membrii organizației de la Bârlad și-au exprimat dezaprobarea față de asumarea de către România a cotei de imigranți impusă de UE. Poziția reprezentanților organizației locale este în acord cu cea a liderilor de la centru, subiectul fiind pe ordinea de zi a Consiliului Național al PRU, întrunit la Poiana Brașov, zilele trecute. "Anunțăm public decizia oficială a PRU de…

Review Overview

User Rating: 4.3 ( 2 votes)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: