Home » Social » A intrat cu căruța într-o dubiță!

A intrat cu căruța într-o dubiță!

de Răzvan CĂLIN

Recent, o căruță și o autoutilitară s-au ciocnit violent într-un accident petrecut pe Drumul European (DE) 581. Aurel I., în vârstă de 29 de ani, din comuna Priponești, județul Galați, se deplasa cu o căruță trasă de un cal pe DE 581. În momentul în care a ajuns pe raza comunei Tutova, calul s-a speriat și căruțașul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. În consecință, atelajul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Ialomița.
În urma impactului, căruțașul a fost rănit, el fiind internat în Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad undea fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și fractură de antebraț. Verificarea cu aparatul alcooltest a evidențiat că Aurel I. avea o concentrație de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

de Răzvan CĂLIN Recent, o căruță și o autoutilitară s-au ciocnit violent într-un accident petrecut pe Drumul European (DE) 581. Aurel I., în vârstă de 29 de ani, din comuna Priponești, județul Galați, se deplasa cu o căruță trasă de un cal pe DE 581. În momentul în care a ajuns pe raza comunei Tutova, calul s-a speriat și căruțașul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. În consecință, atelajul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Ialomița. În urma impactului, căruțașul a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: