Home » Social » Un TIR răsturnat a blocat traficul spre Albița

Un TIR răsturnat a blocat traficul spre Albița

de Marian MOCANU

Vineri după-amiază, traficul pe Drumul European E581 a fost blocat timp de mai multe ore din cauza unui accident rutier.

Conducătorul auto al unui TIR încărcat cu floarea soarelui a derapat din cauza vitezei și a carosabilului umed și s-a răsturnat de-a latul șoselei. Traficul a fost complet blocat între Crasna și Huși până la îndepăratarea vehicolului și a încărcăturii, în urma accidentului, mai multe tone de semințe de floarea soarelui fiind împrăștiate pe șosea. Traficul a fost deviat prin Crețești, cu excepția vehicolelor de mare tonaj care, până la reluarea circulației, au format cozi de sute de metri pe ambele sensuri de mers. Șoferul, un tânăr de doar 21 de ani, din Brăila, a suferit mai multe leziuni și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

de Marian MOCANU Vineri după-amiază, traficul pe Drumul European E581 a fost blocat timp de mai multe ore din cauza unui accident rutier. Conducătorul auto al unui TIR încărcat cu floarea soarelui a derapat din cauza vitezei și a carosabilului umed și s-a răsturnat de-a latul șoselei. Traficul a fost complet blocat între Crasna și Huși până la îndepăratarea vehicolului și a încărcăturii, în urma accidentului, mai multe tone de semințe de floarea soarelui fiind împrăștiate pe șosea. Traficul a fost deviat prin Crețești, cu excepția vehicolelor de mare tonaj care, până la reluarea circulației, au format cozi de sute…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Condamnați la sărăcie. PIB-ul județelui Vaslui este sub jumătatea mediei naționale

Județul Vaslui continuă să înregistreze cele mai slabe performanțe ...

Un tânăr a furat de la vecini bunuri de peste 13.000 de lei

Un tânăr de 19 ani din Tanacu a fost ...

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...