Home » Sport » Eșec la limită, in deplasare, pentru Atletico Vaslui

Eșec la limită, in deplasare, pentru Atletico Vaslui

de Marian MOCANU

Un vechi proverb românesc spune: ”la omul sărac, nici boii nu trag”. Perfect valabil pentru echipa Atletico Vaslui, cea care reprezintă județul în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. Sâmbătă, la Zagon (Covasna), o comună cu puțin peste 5.000 de locuitori, trupa pregătită de prof. Costinel Botez, care a avut exact 11 jucători trecuți pe foaia de joc, a întâlnit trupa Clubului Sportiv din localitate. La finalul celor 90 de minute de joc gazdele s-au impus cu scorul de 3-2 (1-2).

Acest joc a fost un adevărat ”thriller”.  În primele zece minute gazdele au deschis scorul, dintr-o flagrantă poziție de ofsaid,  pentru ca în mai puțin de un sfert de oră ospeții să puncteze de două ori și să preia conducerea pe tabela de marcaj. Golurile alor noștri au fost reușite de Agache (min. 12) și Mitan (min. 25). In cea de a doua repriză cei trei arbitri au făcut tot posibilul ca gazdele să termine învingătoare. În minutul 71 s-a dictat lovitură de la 11 metri în favoarea amfitrionilor, fază la care vasluienii au rămas în 10 oameni. Golul victoriei gazdelor a fost înscris in minutul 84.

După acest eșec vasluienii continuă să se afle pe locul 13, penultimul, cu doar 4 puncte. Runda viitoare, Atletico va întâlni, pe propriul teren, formația CSM Pașcani, grupare care se situează pe locul 9, cu 11 puncte.

de Marian MOCANU Un vechi proverb românesc spune: ”la omul sărac, nici boii nu trag”. Perfect valabil pentru echipa Atletico Vaslui, cea care reprezintă județul în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. Sâmbătă, la Zagon (Covasna), o comună cu puțin peste 5.000 de locuitori, trupa pregătită de prof. Costinel Botez, care a avut exact 11 jucători trecuți pe foaia de joc, a întâlnit trupa Clubului Sportiv din localitate. La finalul celor 90 de minute de joc gazdele s-au impus cu scorul de 3-2 (1-2). Acest joc a fost un adevărat ”thriller”.  În primele zece minute gazdele au deschis scorul,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor