Home » Justitie » Hoț recidivist, prins în flagrant

Hoț recidivist, prins în flagrant

de Marian MOCANU
 
Un bărbat din Tanacu și-a făcut un obicei în a-și face „aprovizionarea” de prin cămările altora. Gheorghe Istrate din Tanacu a fost prins joi noapte după ce dăduse iama prin două magazine sătești. Individul, care mai avusese o condamnare tot pentru furt, a fost arestat preventiv, riscând o condamnare de 2 – 7 ani de închisoare.
 
În noaptea de joi spre vineri, Gheorghe Istrate s-a hotărât să-și reia fostele îndeletniciri și să „controleze” rafturile magazinelor din sat. Prima dată, speriat de alarma care se declanșase, nu a apucat să fure decât banii din casă și țigări, așa că s-a hotărât să mai încerce odată, la alt magazin. A forțat ușa și a început să fure tot ce-i cădea la mână. Polițiștii, alertați de primul furt, l-au surprins asupra faptului, așa că l-au „condus” la Postul de Poliție Tanacu, pentru audieri. Individul, care la 40 de ani, mai are deja două condamnări tot pentru furturi, atât din magazine cât și din locuințele vecinilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă pentru care riscă între 2 și 7 ani de închisoare.
Istrate fusese eliberat din închisoare cu mai puțin de un an în urmă, după ce ispășise o altă pedeapsă de trei ani de închisoare comisă, pentru că furase, atât de la un bar din sat, cât și de la o vecină, vin și țuică. Anterior, Gheorghe Istrate mai avusese alte condamnări, de fiecare dată tot pentru furt.
de Marian MOCANU   Un bărbat din Tanacu și-a făcut un obicei în a-și face „aprovizionarea” de prin cămările altora. Gheorghe Istrate din Tanacu a fost prins joi noapte după ce dăduse iama prin două magazine sătești. Individul, care mai avusese o condamnare tot pentru furt, a fost arestat preventiv, riscând o condamnare de 2 - 7 ani de închisoare.   În noaptea de joi spre vineri, Gheorghe Istrate s-a hotărât să-și reia fostele îndeletniciri și să „controleze” rafturile magazinelor din sat. Prima dată, speriat de alarma care se declanșase, nu a apucat să fure decât banii din casă și…

Review Overview

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: