Home » Sport » Rezultate favorabile pentru handbaliști

Rezultate favorabile pentru handbaliști

de Marian MOCANU

O nouă rundă din cadrul Campionatului Republican al juniorilor a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Toate cele 4 formații care au evoluat (din cele 7 înscrise în competiție) ale Liceului cu Program Sportiv Vaslui au obținut rezultate pozitive.

 Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, au încheiat la egalitate, 24-24, partida disputată la Iași, cu LPS din localitate. Vasluienii se află, după 7 etape, pe locul 3, cu 14 puncte. Cele două campionate ale junioarelor I și al juniorilor II nu au programat nici în această sâmbătă jocuri, în schimb cel al junioarelor II a continuat cu runda a șasea, în care echipa antrenată de prof. Ramona Popa a întâlnit LPS Suceava. Partida a luat sfârșit cu scorul de 23-15 in favoarea vasluiencelor. In urma succesului repurtat acestea se află pe locul 5, cu 9 puncte. Dacă și junioarele III au avut liber, juniorii III s-au confruntat în cea de a șaptea etapă. Cele două echipe din Vaslui au repurtat victorii. Juniorii primei formații s-au distrat efectiv cu echipa ACS Campionii, cea de a treia grupare vasluiană înscrisă in competiție, 40-19, pentru ca echipa a doua să termine învingătoare la limită, 22-21, in fața celor de la LPS Piatra Neamț. De remarcat faptul că la pauza acestui meci nemțenii conduceau cu 13-8, însă la final gazdele au reușit să se impună. LPS I se situează pe locul 3, cu 13 puncte, in timp ce LPS II ocupă locul 4, cu 12 puncte. Runda următoare se va desfășura la finele săptămânii.

de Marian MOCANU O nouă rundă din cadrul Campionatului Republican al juniorilor a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Toate cele 4 formații care au evoluat (din cele 7 înscrise în competiție) ale Liceului cu Program Sportiv Vaslui au obținut rezultate pozitive.  Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, au încheiat la egalitate, 24-24, partida disputată la Iași, cu LPS din localitate. Vasluienii se află, după 7 etape, pe locul 3, cu 14 puncte. Cele două campionate ale junioarelor I și al juniorilor II nu au programat nici în această sâmbătă jocuri, în schimb cel al junioarelor II a continuat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: