Home » Sport » Cinci medalii pentru copiii luptători vasluieni

Cinci medalii pentru copiii luptători vasluieni

de Marian MOCANU

La Târgu Mureș a avut loc în intervalul 28 oct.-1 noiembrie Campionatului Național de lupte libere rezervate copiilor 1 (14-15 ani) și 2 (12-13 ani). La competiție au luat parte și un contingent numeros de 29 de sportivi de la secția de lupte libere a Clubului ”Viitorul” Vaslui.

La finalul întrecerilor, la care au fost prezenți peste 400 de micuți practicanți ai acestui sport din întreaga țară, reprezentanții noștri au cucerit nu mai puțin de cinci medalii. Dintre acestea două au fost de argint și trei de bronz. Locurile doi au fost obținute de Simona Cavalciuc (categoria 48 kg) și Dina Moldovanu (categ. 32 kg), în timp ce medaliile de bronz au intrat în posesia sportivilor Ana Maria Gavrilaș (44 kg), Ionuț Dibu (32 kg) și Georgiana Mititelu (40 kg). Alți trei concurenți, Daniela Nigel (32 kg), Laura Țibireac (52 kg) și Florin Hriscu (47 kg) au terminat pe locul 5. De remarcat faptul că Alioșa Axinte, directorul Clubului Sportiv ”Viitorul” Vaslui, prezent la competiție, a primit diploma de excelență din partea conducerii Federației Române de Lupte pentru sprijinul necontenit acordat revitalizării acestui sport. Medaliații de la Târgu Mureș și nu numai sunt pregătiți de Neculai Beligan, Vasile Frățilă și Marian Sluser. De altfel primii doi au și însoțit sportivii în orașul transilvan. 

de Marian MOCANU La Târgu Mureș a avut loc în intervalul 28 oct.-1 noiembrie Campionatului Național de lupte libere rezervate copiilor 1 (14-15 ani) și 2 (12-13 ani). La competiție au luat parte și un contingent numeros de 29 de sportivi de la secția de lupte libere a Clubului ”Viitorul” Vaslui. La finalul întrecerilor, la care au fost prezenți peste 400 de micuți practicanți ai acestui sport din întreaga țară, reprezentanții noștri au cucerit nu mai puțin de cinci medalii. Dintre acestea două au fost de argint și trei de bronz. Locurile doi au fost obținute de Simona Cavalciuc (categoria…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: