Home » Social » Succes vasluian la Topul Național al Firmelor

Succes vasluian la Topul Național al Firmelor

de Marian Mocanu

Nu mai puțin de 31 de firme vasluiene s-au clasat în primele zece locuri, la diverse categorii, la Topul Național al Firmelor 2014. Printre altele, firmele Alfred Expert SRL, la secțiunea microîntreprinderi, Vanbet SRL, la întreprinderi mari au câștigat locul I, SC Axa Design SRL, SC Marcomius SRL, Compactus Grims SRL și Arisma distribuție SRL s-au clasat pe locul II la nivel național, în timp ce Media Class SRL a ocupat un mai mult decât onorant loc III.

În această seară, în complexul expozițional Romexpo din București se va desfășura cea de-a XXI-a ediție a Topului Național a Firmelor. În competiție au intrat firme din întreaga țară, cu rezultate financiare deosebite la nivelul anului 2014. La această ediție, nu mai puțin de 31 de firme vasluiene s-au clasat pe una din primele zece poziții, iar șapte au reușit să urce pe podium.

Topul Firmelor este doar o modalitate de a recunoaște meritele oamenilor de afaceri care, chiar în condiții fiscale ostile și cu săracele resurse ale acestei zone, reușesc nu doar să supraviețuiască, dar și să-și dezvolte afacerile, ceea ce înseamnă practic locuri de muncă și condiții decente de trai pentru cei mai mulți dintre vasluieni. Acest lucru este reflectat în mod special că nu mai puțin de 30 de firme vasluiene au fost nominalizate pe primele zece poziții ale Topului Național a Firmelor întocmit de Camera Națională de Comerț, Industrie și Agricultură. Acest lucru spune foarte mult despre seriozitatea oamenilor de pe aceste meleaguri și este o mândrie pentru județul Vaslui”, a declarat Ionel Constantin, președintele CCIA Vaslui.

Printre laureații acestei a XXI-a ediții a acestei manifestări se numără firmele Alfred Expert SRL, la secțiunea microîntreprinderi, activități de servicii în tehnologia informației și Vanbet SRL, la întreprinderi mari – servicii, activități veterinare au câștigat locul I. SC Axa Design Bârlad (secțiunea întreprinderi mici – fabricarea de instrumente optice și echipamente fotografice) s-a clasat pe locul II, alături de SC Marcomius SRL (microîntreprinderi – fabricarea produselor de morărit etc), Compactus Grims SRL și Arisma distribuție SRL (intreprinderi mici – activități fotografice, respectiv servicii de cazare). SC Media Class SRL (secțiunea microîntreprinderi – activități de alimentație catering) a ocupat un mai mult decât onorant loc III, în timp ce SC Pescom SRL, Intergraphics SRL, Mândra SA, Plantagro Com, Titi Aur SRL, Jack Casino SRL, SC Frigoreb SRL și Centrul de Formare și Perfecționare s-au clasat pe locul patru. Printre firmele vasluiene nominalizate pe una din primele zece poziții ale Topului Național a Firmelor ediția 2014 se mai află societățile Badotherm AMC SA Vaslui, Gaz Est SA Vaslui, Petal SA Huși, Oleus SRL Băcani, Prodinvest Grup SA ori Vinicola Averești 2000 SRL. Trebuie menționat că metodologia de desemnare a câștigătorilor este foarte complexă, fiind utilizate informații provenite din situațiile financiare ale societăților comerciale pentru anul anterior, conform cu directivele europene, furnizate de Ministerul Finanțelor Publice, informații despre firmele legal înregistrate în România, furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, precum și informații despre firme, rezultate din activitatea camerelor de comerț județene. În top sunt admise societăți dintr-o gamă foarte largă de activități, de la industrie, agricultură, pescuit și piscicultură până la construcții, servicii, comerț și turism.

Lista firmelor

de Marian Mocanu Nu mai puțin de 31 de firme vasluiene s-au clasat în primele zece locuri, la diverse categorii, la Topul Național al Firmelor 2014. Printre altele, firmele Alfred Expert SRL, la secțiunea microîntreprinderi, Vanbet SRL, la întreprinderi mari au câștigat locul I, SC Axa Design SRL, SC Marcomius SRL, Compactus Grims SRL și Arisma distribuție SRL s-au clasat pe locul II la nivel național, în timp ce Media Class SRL a ocupat un mai mult decât onorant loc III. În această seară, în complexul expozițional Romexpo din București se va desfășura cea de-a XXI-a ediție a Topului Național…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor