Home » Administratie » Vasluiul sub lupă! – Orașul lucrului pe jumătate făcut!

Vasluiul sub lupă! – Orașul lucrului pe jumătate făcut!

de Marian Mocanu

sub lupa - trecere pieton 3Sunt dese situațiile în care, în municipiul Vaslui, multe lucrări sunt începute și nefinalizate. Un exemplu o constituie intersecțiile din oraș, unde marcajele pietonale sunt făcute, la fel, tot pe jumătate.

Strada Dobrogeanu Gherea, una din arterele mai puțin importante, dar foarte circulate, este cel mai scurt drum între sudul orașului și sediul primăriei. Pe strada respectivă, „zebrele” sunt trasate doar pe două din cele patru laturi ale intersecțiilor. Un pieton ce respectă întocmai legile de circulație și care ar vrea să ajungă, de exemplu, de la BCR la Casa Sindicatelor, ar trebui să înconjoare pe la următoarea intersecție. Acesta are, la rândul ei, tot doar două marcaje, puse în oglindă față de anterioara! Din două, una: fie cei care au trasat pe hârtie marcajele nu s-au gândit la această problemă, fie cei care trebuiau să traseze zebrele s-au grăbit. Ori poate au terminat vopseaua?

de Marian Mocanu Sunt dese situațiile în care, în municipiul Vaslui, multe lucrări sunt începute și nefinalizate. Un exemplu o constituie intersecțiile din oraș, unde marcajele pietonale sunt făcute, la fel, tot pe jumătate. Strada Dobrogeanu Gherea, una din arterele mai puțin importante, dar foarte circulate, este cel mai scurt drum între sudul orașului și sediul primăriei. Pe strada respectivă, „zebrele” sunt trasate doar pe două din cele patru laturi ale intersecțiilor. Un pieton ce respectă întocmai legile de circulație și care ar vrea să ajungă, de exemplu, de la BCR la Casa Sindicatelor, ar trebui să înconjoare pe la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: