Home » Social » A vrut să dea foc casei fostei soții. Cu ea înăuntru!

A vrut să dea foc casei fostei soții. Cu ea înăuntru!

de Marian Mocanu

Un hușean în vârstă de 60 de ani a încercat să dea foc casei în care se afla fosta sa soție și fiica lor. Bărbatul a fost arestat preventiv, chiar fiica sa fiind cea care a anunțat polițiștii.
Un hușean a înebunit la bătrânețe. Supărat că, în urma divorțului, soția sa a rămas în casa în care locuiseră o viață, Traian Tămășanu a vrut să se răzbune. Nu a găsit altceva mai bun decât să să pătrundă miercuri, 18 noiembrie, în casă și să arunce cu benzină pe pereți. Intenția bărbatului era clară: să dea foc locuinței! În casă se afla fosta sa soție, în vârstă de 60 de ani, și fiica sa, în vârstă de 31 de ani.
Văzând ce se întâmplă, femeile au fugit speriate din casă, iar fata bărbatului a anunțat imediat evenimentul la numărul de urgență 112. Polițiștii, care au sosit imediat la fața locului, au reușit să-l imobilizeze pe bărbat înainte ca acesta să-și poată duce planul până la capăt. El a fost reținut de polițiști, iar magistrații hușeni au admis propunerea formulată de procurori, de arestare a lui Traian Tămășanu pentru 30 de zile.
Nu este pentru prima dată când persoane supărate în urma divorțului, dau foc casei în care au locuit împreună cu fostul soț. În urmă cu doi ani a fost un caz asemănător la Fălciu, o femeie, de această dată, dând foc casei doar ca aceasta să nu rămână fostului soț.

About Tehno Redactor