Home » Sport » 54 de medalii pentru vasluieni

54 de medalii pentru vasluieni

La Oradea au avut loc, pe 21 și 22 noiembrie, întrecerile ediției din acest an ale Cupei României la Taekwondo.

Sportivii de la Clubul ”Liga de Est” Vaslui au avut o comportare de invidiat, reușind să obțină un număr impresionant de medalii, 54, dintre care 22 de aur, 14 de argint și 18 de bronz. Cei mai merituoși, ocupanții locurilor I, la individual sau pe echipe, au fost: Adelina Mihai, Miruna Lupașcu, Maria Popa, Dragoș Chiriac, Ana Maria Hăisan, Gabriela Babai (la juniori), Georgian Manea, Alin Zaharia, Andra Ghețeu, Ștefan Frățian, Andrei Porgras, Irinel Buraga, Andrada Șalaru și Cristian Popa (la seniori). De remarcat faptul că s-au obținut și premii speciale, după cum urmează: Andra Ghețeu (cea mai bună senioară), Ștefan Frățian (cel mai bun senior), Adelina Mihai (cea mai bună junioară) precum și locurile I in clasamentele generale ale seniorilor și juniorilor.

”Este un bilanț la care, fără falsă modestie, ne așteptam. Cunosc valoarea sportivilor de care mă ocup de ani și ani de zile. Și pe parcursul  acestui an am avut evoluții bune și foarte bune la intrecerile la care am fost prezenți. Este vorba de Campionatele Mondiale, Campionatele Europene, Naționalele și Cupa României. Mulțumesc pe această cale Primăriei Vaslui, Consiliului Județean, Direcției Județene pentru Tineret și Sport precum și conducerii Liceului «Emil Racoviță» pentru sprijinul permanent acordat”, ne-a declarat Mihai Hondru, antrenorul sportivilor de la Clubul ”Liga de Est” Vaslui.  (Dorelian  David)

La Oradea au avut loc, pe 21 și 22 noiembrie, întrecerile ediției din acest an ale Cupei României la Taekwondo. Sportivii de la Clubul ”Liga de Est” Vaslui au avut o comportare de invidiat, reușind să obțină un număr impresionant de medalii, 54, dintre care 22 de aur, 14 de argint și 18 de bronz. Cei mai merituoși, ocupanții locurilor I, la individual sau pe echipe, au fost: Adelina Mihai, Miruna Lupașcu, Maria Popa, Dragoș Chiriac, Ana Maria Hăisan, Gabriela Babai (la juniori), Georgian Manea, Alin Zaharia, Andra Ghețeu, Ștefan Frățian, Andrei Porgras, Irinel Buraga, Andrada Șalaru și Cristian Popa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: