Home » Justitie » Tentativa eșuată de a introduce ilegal telefoane mobile în țara

Tentativa eșuată de a introduce ilegal telefoane mobile în țara

Cetățeanul roman Andrei C., în vârsta de 40 de ani, s-a gândit să facă un ban „muncit”. Drept urmare, pe 23 noiembrie, a vrut sa intre în țara cu cinci telefoane mobile nedeclarate. Ghinion însă, pentru că a fost prins. Inspectorii vamali de la Punctul de Trecere Frontiera Albița au efectuat un control asupra autoturismului înmatriculat în Republica Moldova pe care acesta îl conducea. Aceștia au constatat prezenta celor cinci telefoane în căptuseala unui geamantan.

Îndrăzneala bărbatului nu a rămas nerăsplătita, întrucât cele 5 telefoane în valoare de 18.150 lei i-au fost confiscate și acesta a fost sancționat contravențional cu o amenda în valoare de 3.000 de lei. (George PROCA)

Cetățeanul roman Andrei C., în vârsta de 40 de ani, s-a gândit să facă un ban „muncit”. Drept urmare, pe 23 noiembrie, a vrut sa intre în țara cu cinci telefoane mobile nedeclarate. Ghinion însă, pentru că a fost prins. Inspectorii vamali de la Punctul de Trecere Frontiera Albița au efectuat un control asupra autoturismului înmatriculat în Republica Moldova pe care acesta îl conducea. Aceștia au constatat prezenta celor cinci telefoane în căptuseala unui geamantan. Îndrăzneala bărbatului nu a rămas nerăsplătita, întrucât cele 5 telefoane în valoare de 18.150 lei i-au fost confiscate și acesta a fost sancționat contravențional cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor