Home » Social » Perioada rezervărilor timpurii

Perioada rezervărilor timpurii

Pachetele turistice contractate de operatorii de turism nu vor avea prețuri mai mari față de anul trecut, nici pentru ofertele interne nici pentru cele externe. Aceste date au fost obținute și de reprezentanții agențiilor de turism din Bârlad, care au participat la târgul de turism desfășurat în perioada 12 – 15 noiembrie la București.

„A fost un târg mai slab reprezentat de hotelieri față de anii anteriori și se pare că pentru a reduce cheltuielile cu chiria locației în care se organizează târgul se va recurge pe viitor la prezentarea online a ofertelor către agențiile de turism. Indiferent de modalitatea de contractare a ofertelor, turiștii trebuie să fie pe fază în această perioadă pentru a beneficia de reduceri substanțiale la tarifele pachetelor turistice”, ne-a declarat reprezentantul unei agenții de turism din Bârlad.

Înscrierile timpurii sunt foarte avantajoase, dar cu cât turiștii își rezervă locuri mai devreme, cu atât reducerile sunt mai substanțiale. De exemplu, cei care își vor achiziționa sejururi în această lună, pot obține tarife mai mici cu 40%. În decembrie și ianuarie, reducerile scad la 20% -30% iar în februarie și martie ajung între 5% și 15%. (Mihaela NICULESCU)

Pachetele turistice contractate de operatorii de turism nu vor avea prețuri mai mari față de anul trecut, nici pentru ofertele interne nici pentru cele externe. Aceste date au fost obținute și de reprezentanții agențiilor de turism din Bârlad, care au participat la târgul de turism desfășurat în perioada 12 – 15 noiembrie la București. „A fost un târg mai slab reprezentat de hotelieri față de anii anteriori și se pare că pentru a reduce cheltuielile cu chiria locației în care se organizează târgul se va recurge pe viitor la prezentarea online a ofertelor către agențiile de turism. Indiferent de modalitatea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: