Home » Sport » Un nou eșec pentru HC Vaslui

Un nou eșec pentru HC Vaslui

Runda cu numărul 14, prima a returului Ligii Naționale la handbal masculin, a programat la Târgu Jiu întâlnirea dintre Energia din localitate și Handbal Club Vaslui. După cele 60 de minute regulamentare de joc tabela Sălii Sportului din ”urbea lui Brâncuși” arăta rezultatul de 25-19 (11-10) în favoarea gazdelor.

Vasluienii, pregătiți de tandemul Sandu Iacob- Alexandru Axinte, au contat doar primele 6 minute și ultimele 3 din prima repriză. În aceste interval oaspeții au înscris patru și respective trei goluri consecutive. De altfel în minutul 6 tabela indica 4-0 pentru oaspeți, motiv pentru Bozo Rudic, antrenorul gazdelor, să ceară un timp de odihnă mai mult decât timpuriu. După acest time-out gazdele au început să zburde efectiv pe teren, în timp ce oaspeții au ”derapat” la aproape fiecare atac al amfitrionilor. Și cum atacul a lăsat mult de dorit, infrângerea s-a conturat încet dar sigur.

După acest eșec elevii lui Iacob au mai coborât un loc, ei aflându-se pe 11, cu 16 puncte. Runda viitoare aceștia se vor confrunta, in sala proprie, cu HC Adrian Petrea Reșița. Partida va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, începând cu orele 12.00. Adversara vasluienilor ocupă in prezent locul 5, cu 25 de puncte. (Dorelian David)

Runda cu numărul 14, prima a returului Ligii Naționale la handbal masculin, a programat la Târgu Jiu întâlnirea dintre Energia din localitate și Handbal Club Vaslui. După cele 60 de minute regulamentare de joc tabela Sălii Sportului din ”urbea lui Brâncuși” arăta rezultatul de 25-19 (11-10) în favoarea gazdelor. Vasluienii, pregătiți de tandemul Sandu Iacob- Alexandru Axinte, au contat doar primele 6 minute și ultimele 3 din prima repriză. În aceste interval oaspeții au înscris patru și respective trei goluri consecutive. De altfel în minutul 6 tabela indica 4-0 pentru oaspeți, motiv pentru Bozo Rudic, antrenorul gazdelor, să ceară un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: